گفت‌وگوی پادشاه بحرین و عراقچی درباره تحولات منطقه

دوشنبه 30 مهر 1403
21:59
گفت‌وگوی پادشاه بحرین و عراقچی درباره تحولات منطقه پادشاه بحرین و وزیر خارجه ایران در منامه دیدار و درباره همکاری دوجانبه و آخرین تحولات منطقه‌ای گفت وگو کردند.

العالم - ایران

حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بخرین، امروز دوشنبه میزبان سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران بود.

به گزارش خبرگزاری رسمی بحرین، دو طرف همکاری دوجانبه و آخرین تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای آرامش اوضاع و کاهش تنش با هدف رسیدن به راه حل های مسالمت آمیز را بررسی کردند.

پایگاه اطلاع رسانی دولت ایران نیز اعلام کرد که عراقچی از لزوم تلاش‌های جدی کشورهای منطقه برای توقف جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی گفت و خواستار توسعه روابط دو کشور شد.

عیسی بن سلمان آل خلیفه نیز در این دیدار ابتدا به خاطره خوب از سفر به تهران و دیدار با رهبر جمهوری اسلامی ایران پرداخت و ابراز امیدواری کرد که باز هم در تهران حاضر شود.

پادشاه بحرین بر توقف هر گونه جنگ و تجاوز در منطقه تاکید کرد و گفت که بحرین به دنبال زندگی عزتمندانه برای تمام مردم منطقه است.

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه ایران امروز گفته بود: امروز سفری به دو کشور مهم منطقه کویت و بحرین خواهیم داشت و با این سفر بخش عمده و همه کشورهایی که باید در سطح منطقه رایزنی می‌کردیم انجام خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

عربستان سعودی طی 24 ساعت گذشته 14 حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


آیا آمریکا در جنگ علیه ایران شکست خورده است؟ روایت شکست آمریکا از منظر اندیشکده‌های واشنگتن


امیر دریادار مقدم: نداجا با قدرت از سواحل مکران حفاظت می‌کند


از حواشی سازمان ملل در اعتراض به اسرائیل" تا روایتی از امید در دل ویرانی های غزه و...


لیبرمن : نتانیاهو اسرائیل را به فروپاشی اقتصادی و انزوای جهانی کشانده است


فشار برای وادار کردن ایران به تسلیم بی‌نتیجه است/ بخواهند بجنگند با قدرت پاسخ می‌دهیم


اعترافات در رسانه‌های عبری؛ کاهش حمایت آمریکا از اسرائیل و بن‌بست عربستان در جنگ یمن


یمن ادعاهای واهی عربستان سعودی درباره هدف قرار دادن مکه را افشا کرد


رئیس جمهور کشورمان جواب دندان شکن به ترامپ داد


وزارت خارجه ادعاهای کلمبیا علیه ایران را رد کرد