به بهانه کمک به بخش نظامی ایران

آمریکا ۶ شرکت چینی را در فهرست سیاه صادراتی قرار داد

سه شنبه 1 آبان 1403
02:06
آمریکا ۶ شرکت چینی را در فهرست سیاه صادراتی قرار داد آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که شش شرکت چینی را به دلیل حمایت از توسعه تسلیحات ایران و همچنین نوسازی ارتش چین به فهرست سیاه صادراتی اضافه کرده است.

العالم-ایران

تئا روزمان کندلر، دستیار وزیر بازرگانی آمریکا برای مدیریت صادرات، گفت: "ما به ایجاد اختلال در ارتباط با نهادهایی که به دنبال فرار از کنترلهای ما هستند و بر خلاف امنیت ملی آمریکا عمل می کنند، ادامه خواهیم داد. "

وزارت بازرگانی آمریکا ادعا کرد که این شرکت ها با حمایت از برنامه تسلیحاتی تهران و ارتش چین بر خلاف امنیت ملی آمریکا عمل می کنند.

این درحالی است که وزارت دادگستری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی، قوانین جدیدی را به بهانه محافظت از داده‌های دولت فدرال یا شخصی آمریکایی‌ها در برابر کشورهایی مانند چین، روسیه و ایران از طریق محدودیت‌های جدید برای برخی معاملات تجاری معرفی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

از حواشی سازمان ملل در اعتراض به اسرائیل" تا روایتی از امید در دل ویرانی های غزه و...


لیبرمن : نتانیاهو اسرائیل را به فروپاشی اقتصادی و انزوای جهانی کشانده است


فشار برای وادار کردن ایران به تسلیم بی‌نتیجه است/ بخواهند بجنگند با قدرت پاسخ می‌دهیم


اعترافات در رسانه‌های عبری؛ کاهش حمایت آمریکا از اسرائیل و بن‌بست عربستان در جنگ یمن


یمن ادعاهای واهی عربستان سعودی درباره هدف قرار دادن مکه را افشا کرد


رئیس جمهور کشورمان جواب دندان شکن به ترامپ داد


وزارت خارجه ادعاهای کلمبیا علیه ایران را رد کرد


برای دومین سال متوالی ... نتانیاهو چهره منفور جهان شد


سرلشکر حاتمی: سربازان، سرمایه عظیم انسانی و ارکان دفاع از حقانیت و شرافت هستند


انتقاد مکرون از بی‌ثباتی ترامپ