گاردین: حکم بازداشت نتانیاهو تا سرازیری قبر وی را رها نخواهد کرد

شنبه 3 آذر 1403
08:23
گاردین: حکم بازداشت نتانیاهو تا سرازیری قبر وی را رها نخواهد کرد در واکنش به حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت از سوی دادگاه بین المللی کیفری که با استقبال بسیاری از کشورهای جهان و حتی هم پیمانان رژیم صهیونیستی مواجه شد روزنامه انگلیسی گاردین در مقاله ای نوشت: این حکم بازداشت تا سرازیری قبر نتانیاهو را رها نخواهد کرد.

العالم - اروپا

در همین حال واکنش کشورها به این حکم همچنان ادامه دارد.

نخست وزیر ایرلند اعلام کرد: در صورت ورود نتانیاهو و گالانت به ایرلند، پلیس این کشور آنها را دستگیر خواهد کرد.

سیمون هریس نخست وزیر ایرلند گفت که در صورت ورود بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و گالانت وزیر جنگ این رژیم به ایرلند، پلیس این کشور آنها را بازداشت خواهد کرد.

این امر پس از آن صورت می‌گیرد که دادگاه کیفری بین المللی حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق «اسرائیل» را به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در غزه صادر کرد.

پیشتر نیز نخست وزیر ایرلند با انتشار بیانیه‌ای در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که جهان باید از جان باختن 40 هزار فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه شرم کند.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان و سیلاب در ایران؛ ۵۷۹ مصدوم و ۴ فوتی


سنا به تحقیق درباره قتل آمریکایی‌ها توسط صهیونیست‌ها «نه» گفت


ورود نظامیان صهیونیست به روستایی در جنوب سوریه


پزشکیان: دولت برای مدیریت شرایط ویژه آرایش جدید گرفته است


ادعای وال‌استریت: بازگشت همه بمب‌افکن‌های بی-1 آمریکا از پایگاه فرفورد


فدوی: هیچ شناور آمریکایی در خلیج فارس و دریای عمان نیست


ان‌بی‌سی: کمک‌خلبان فلای‌دبی مأمور هیچ دولت خارجی نبوده است


غزه در سه سال جنگ: ویرانی گسترده، آوارگی بی‌سابقه و پافشاری بر زندگی


درخشش «فرشتگان میناب» در ناگویا؛ روایتی از تلاش تا افتخار


حزب‌الله: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است