نشست مشترک رهبران حماس، جهاد اسلامی و جبهه خلق در قاهره

شنبه 1 دی 1403
16:09
نشست مشترک رهبران حماس، جهاد اسلامی و جبهه خلق در قاهره رهبران جنبش های حماس، جهاد اسلامی و جبهه خلق برای آزادی فلسطین در باره روند مذاکرات آتش‌بس و مبادله اسرا در قاهره نشست برگزار کردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس، جنبش جهاد اسلامی و جبهه خلق برای آزادی فلسطین شامگاه جمعه (دیشب) در قاهره گرد هم آمدند و در باره تحولات جنگ در غزه، روند مذاکرات غیرمستقیم با میانجی‌گران برای آتش‌بس و مبادله اسرا و تحولات منطقه‌ای رایزنی کردند.

برخی منابع آگاه از مذاکرات آتش‌بس و مبادله اسرا میان جنبش حماس و رژیم اشغالگر روز گذشته در گفتگو با «العربی الجدید» تاکید کردند که سفر ویلیام برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به دوحه در راستای تلاش برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها و اعمال فشار به منظور حل اختلافات صورت گرفته است.

منابع آگاه از روند مذاکرات آتش‌بس میان حماس و رژیم اسرائیل، می گویند برخی نکات مورداختلاف مانع حصول توافق شده است.

0% ...

آخرین اخبار

طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه