العالم - آمریکا
بر اساس گزارش موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم، از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳، آمریکا ۶۹ درصد تسلیحات رژیم اسرائیل را تامین کرده که این امر در سال جاری میلادی به ۷۸ درصد افزایش یافته است.
به گزارش این موسسه، تا ماه دسامبر ۲۰۲۳(دی ماه ۱۴۰۲)، آمریکا بیش از ۱۰ هزار تن سلاح به ارزش ۲.۴ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی تحویل داده بود.
این تعداد تا ماه اوت سال ۲۰۲۴ (شهریور ۱۴۰۳) به ۵۰ هزار تن رسید که از طریق صدها هواپیما و کشتی حمل شده است.
آمریکا به عنوان بزرگترین متحد رژیم صهیونیستی، طیف گسترده ای از تجهیزات نظامی پیشرفته، از جمله موشک های سیستم گنبد آهنین، بمب های هدایت شونده دقیق، بالگردهای سنگین سی اچ ۵۳، بالگردهای آپاچی ای اچ ۶۴ و گلوله های توپخانه ۱۵۵ میلیمتری، در کنار بمب های سنگر شکن و خودروهای زرهی را به رژیم صهیونیستی ارسال کرده است.
به گفته شورای روابط خارجی که یک اندیشکده آمریکایی است، از سال ۱۹۴۶، واشنگتن بیش از ۳۱۰ میلیارد دلار کمک نظامی و اقتصادی به رژیم اسرائیل ارائه کرده است.
آمریکا و اسرائیل در سال ۲۰۱۶، یک قرارداد ۱۰ ساله کمک نظامی به ارزش ۳۸ میلیارد دلار امضا کردند که این قرارداد همچنان اجرا می شود.
بر اساس این قرارداد، آمریکا سالانه ۳.۸ میلیارد دلار برای تامین مالی توانایی نظامی اسرائیل و دفاع موشکی آن اختصاص می دهد.
اختصاص بسته های اضطراری نظامی به رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۴، ارزش کمک های نظامی به این رژیم را میلیاردها دلار افزایش داد، از جمله ۱۴.۱ میلیارد دلار کمک نظامی آمریکا به رژیم اسرائیل که در ماه فوریه(اسفند گذشته) تصویب شد و ۲.۵ میلیارد دلار بسته تسلیحات در ماه مارس (فروردین).
این در حالیست که فعالان و سازمان های حقوق بشری از استفاده از این تسلیحات در مناطق غیرنظامی که با نظارت محدود آمریکا انجام می شود، انتقاد کرده اند.
در سال ۲۰۲۴ آمریکا بیش از ۱۰۰ قرارداد تسلیحاتی به اسرائیل اختصاص داد که پشتیبانی از سامانههای دفاع موشکی و تکمیل ذخایر تسلیحاتی این رژیم را ممکن می کند.
این قراردادها علیرغم گزارش های مداوم در مورد تأثیر این تسلیحات بر جمعیت غیرنظامی غزه امضا شده است.