اذعان هاآرتص به نسل کشی در غزه و هدف قرار دادن بیمارستان ها

اذعان هاآرتص به نسل کشی در غزه و هدف قرار دادن بیمارستان ها
چهارشنبه 12 دی 1403 - 11:12

روزنامه اسرائیلی هاآرتص در مقاله ای به قلم گیدئون لوی، جزئیاتی از «حمله ارتش اسرائیل به بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه» را فاش و به نسل کشی و نقض فاحش حقوق بشر در حمله به غزه اذعان کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش رای الیوم، در این مقاله آمده است که ارتش به بیماران، زخمی ها و تیم پزشکی دستور تخلیه بیمارستان را داد که به دنبال آن ده‌ها نفر در سرمای شدید در حیاط بیمارستان جمع شدند.

سربازان رژیم صهیونیستی این افراد را مجبور کردند تا لباس‌های خود را درآورند و با حقارت راه بروند. برخی ویدئوها نیز آنها را برهنه در میان آوارها و تانک‌ها نشان می داد، در حالی که حدود ۲۵ بیمار در حال مرگ و برخی از پرسنل پزشکی که حاضر به ترک محل نبودند، پشت سر آنها ماندند .

روزنامه اسرائیلی هاآرتص در ادامه خاطرنشان کرد که ارتش اسرائیل «بعدها بیمارستان را بمباران کرد» که به قتل پنج نفر از کادر پزشکی و آتش‌سوزی منجرشد و در این حمله بخش‌ جراحی و آزمایشگاه ویران شد. برخی از بیماران به بیمارستان اندونزی که ارتش سه روز پیش به آن حمله کرده بود، منتقل شدند.

این مقاله می افزاید: «ارتش همچنین ده‌ها نفر از جمله ، دکتر حسام ابو صفیه رئیس بیمارستان ، را از بیمارستان کمال عدوان برای تحقیقات ربود، که بر اساس اطلاعات موجود وی اخیراً آزاد شده است.

نویسنده این مقاله در ادامه خاطرنشان کرد که برخی پزشکان غزه در بازجویی ها یا در زندان جان باختند."

بنابر این گزارش، «تحولات محدود غزه در طول سال های محاصره برای بالا بردن سطح بیمارستان به سطحی متناسب با استانداردهای اولیه پزشکی کافی نبود، اما این بیمارستان آخرین امید درمان پناهندگان شمال نوار غزه بود.

در این مقاله به اظهارات سخنگوی ارتش اسرائیل اشاره شده که این حمله را با ادعای وجود « افراد تروریستی» و «فعالیت هایی که امنیت اسراییل را تهدید می کند»، «بدون ارائه هیچ مدرکی» توجیه کرده است.

سخنگوی ارتش، مسئولیت آتش سوزی بیمارستان را رد کرده و گفته است: احتمالا " صاعقه یا سیگار یک بیمار علت آن بوده است ."

نویسنده در این مقاله توضیح می دهد که حملات اسرائیل به بیمارستان ها محدود نمی شود، بلکه کشتار پنج خبرنگار در داخل یک خودرو با پلاک مطبوعاتی را نیز شامل می شود و ادعا می کند که آنها در "اداره اطلاعات جنگ" کار می کردند.

در این مطلب همچنین آمده است که اگر حماس پنج خبرنگار اسرائیلی را کشته بود، واکنش‌ها به شدیدترین شکل بروز می کرد.

در پایان این مطلب خاطرنشان شده است که هدف این عملیات "به نظر می رسد پاکسازی قومی و نسل کشی باشد"، زیرا هیچ زیرساختی در شمال نوار غزه نه برای به زعم نویسنده «تروریست ها» و ​​نه برای زندگی وجود ندارد. "

پربیننده ترین خبرها