یک کشته در انفجار خودرو مقابل هتل ترامپ در "لاس وگاس"

پنج‌شنبه 13 دی 1403
08:24
یک کشته در انفجار خودرو مقابل هتل ترامپ در مقامات آمریکایی شامگاه چهارشنبه اعلام کردند که در پی انفجار یک خودرو برقی از نوع "تسلا سایبرتراک" مقابل هتل ترامپ در شهر "لاس وگاس"، یک نفر کشته و دست‌کم ۷ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

العالم - آمریکا

خبرگزاری رویترز گزارش داد که اداره تحقیقات فدرال (FBI) اعلام کرده است که در تحقیقات مربوط به این حادثه مشارکت دارد. بر اساس ویدئوهایی که توسط شاهدان از داخل و خارج هتل ضبط شده است، خودروی مذکور در حالی که جلوی هتل پارک شده بود، منفجر شده و شعله‌های آتش از آن زبانه کشیده است.

چند ساعت قبل از این حادثه نیز مردی با کامیون به گروهی از مردم در شهر "نیو اورلئان" حمله کرد و 15 نفر را کشت.

"کوین مک‌ماهیل"، رئیس پلیس لاس وگاس، در یک کنفرانس خبری اظهار داشت:

"در باره خودروی سایبرتراک و هتل ترامپ... به وضوح پرسش‌های زیادی وجود دارد که باید به آنها پاسخ دهیم."

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و مشاور رئیس‌جمهور منتخب، دونالد ترامپ، اعلام کرد که انفجار هیچ ارتباطی به خودروی سایبرتراک ندارد.

ماسک در پستی در ایکس (توییتر سابق) نوشت:"اکنون تأیید کرده‌ایم که انفجار ناشی از مواد آتش زا(آتش بازی) و یا بمبی بوده که در صندوق یک خودروی سایبرتراک اجاره‌ای قرار داده شده بود و هیچ ارتباطی به خود خودرو ندارد."

او افزود: "تمام داده‌های تله‌متری خودرو در زمان انفجار مثبت بوده است."

هتل ترامپ در لاس وگاس بخشی از سازمان ترامپ است که متعلق به رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده است و قرار است در تاریخ ۲۰ ژانویه به کاخ سفید بازگردد.

ماسک از حامیان اصلی ترامپ در کارزار انتخاباتی او بوده است.

گزارش‌های خبری حاکی از آن است که مقامات این حادثه را به‌عنوان یک اقدام احتمالی تروریستی مورد بررسی قرار می‌دهند.

پس از حادثه، هتل ترامپ تخلیه شد و بیشتر مهمانان آن به هتلی دیگر منتقل شدند.

اریک ترامپ، معاون اجرایی سازمان ترامپ و پسر ترامپ، در واکنش به این حادثه در ایکس نوشت: "اوایل امروز (چهارشنبه)، آتش‌سوزی در یک خودروی برقی مقابل ورودی هتل ترامپ در لاس وگاس رخ داد."

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی روز پرستار را تبریک گفت


پیام تبریک قالیباف به قهرمانان کشتی فرنگی امید


تحریم های دارویی نباید ابزار فشار سیاسی باشد/ دریافت جایزه کنترل سرطان توسط پروفسور «امیرعلی حمیدیه»


تکریم پرستار، تکریم اقتدار و امنیت ملی است


دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است؛ عبور باید با هماهنگی باشد


آمادگی بانک مرکزی برای اتصال شبکه‌های پرداخت ایران به شرکای تجاری


تأکید دریادار سیاری بر ضرورت به‌کارگیری نیروی انسانی متخصص و متعهد در مأموریت‌های ارتش


برنامه «عالمکم»؛ از تخریب منازل فلسطینیان تا دزدی گردشگران اسراییلی در تایلند+ فیلم


نقض حاکمیت عراق توسط هواپیماهای آمریکایی از پایگاه های اردن وترکیه


رأی‌گیری انتخابات کنست در خارج از سرزمین‌های اشغالی آغاز شد