ترودو: کانادا ایالت پنجاه ویکم آمریکا نخواهد شد

دوشنبه 24 دی 1403
02:16
ترودو: کانادا ایالت پنجاه ویکم آمریکا نخواهد شد نخست وزیر کانادا اعلام کرد که صحبت در مورد تبدیل کانادا به پنجاه و یکمین ایالت آمریکا، محقق نخواهد شد.

العالم-آمریکا

جاستین ترودو روز یکشنبه در مصاحبه‌ با شبکه «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» افزود، اگر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، تهدید اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی را روی کالاهای وارداتی از کانادا و مکزیک اجرا کند، کانادا آماده است با تعرفه‌های تلافی‌جویانه پاسخ دهد.

ترامپ همچنین از کانادا به عنوان «ایالت ۵۱» یاد کرده است، تصوراتی که وزرای کابینه او ابتدا به عنوان یک شوخی از آنها یاد کردند، اما اکنون به نظر می رسد که این اظهارات ترامپ را جدی تر می گیرند.

ترودو با حضور در برنامه این شبکه آمریکایی گفت که کانادایی ها باید لفاظی های توسعه طلبانه ترامپ را جدی بگیرند.

وی که برای شرکت در مراسم تشییع جنازه جیمی کارتر رئیس جمهور پیشین آمریکا در این کشور حضور داشت، گفت: می دانم که به عنوان یک مذاکره کننده موفق، (ترامپ) دوست دارد مردم را سردرگم کند. ایالت ۵۱، این امر رخ نخواهد داد. کانادایی ها به طور باور نکردنی به کانادایی بودن خود افتخار می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است