حماس: اشغالگران را مجبور به توقف تجاوزگری کردیم

شنبه 29 دی 1403
14:41
حماس: اشغالگران را مجبور به توقف تجاوزگری کردیم جنبش حماس تاکید کرد که دشمن صهیونیستی در تحقق اهداف خود شکست خورد و مجبور به توقف تجاوزگری شد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش شبکه الجزیره، جنبش حماس امروز (شنبه) در بیانیه ای اعلام کرد: علیرغم تلاش بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای طولانی کردن جنگ و ارتکاب جنایت ها، اشغالگران را مجبور به توقف تجاوزگری و عقب نشینی کردیم. دشمن اشغالگر در تحقق اهداف متجاوزانه خود شکست خورد و تنها موفق به انجام جنایت هایی شد که عرق شرم بر پیشانی انسانیت جاری می کند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: نبرد طوفان الاقصی همبستگی ملت عظیم ما با مقاومت را مجسم کرد و با سرکشی دشمن مقابله کرد. خون فرزندان ملت ما هدر نخواهد رفت و نظامیان دشمن بالاخره مجازات خواهند شد.

جنبش حماس تصریح کرد: اکنون زمان آغاز فوری پایان دادن به محاصره، امدادرسانی به ملت فلسطین، بهبود زخم های آن، بازگشت آوارگان و بازسازی نوار غزه است. پروتوکل کمک های بشردوستانه که با نظارت میانجیگران مورد توافق قرار گرفت، شامل امداد رسانی و بازسازی می شود.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش گزارش دادند که کابینه این رژیم پس از جلسه‌ای طولانی، توافق تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه را تصویب کرده است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۲۴ وزیر به این توافق رأی مثبت داده و هشت وزیر با آن مخالفت کرده‌اند.

«محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر روز چهارشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ از موفقیت تلاش‌ها برای آتش بس در غزه خبر داد و اعلام کرد: طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی با توافق آتش بس در نوار غزه موافقت کردند.

وی گفت: اجرای توافق از روز یکشنبه ۱۹ ژانویه (۳۰ دی) آغاز می‌شود و بر اساس توافق، حماس ۳۳ اسیر را در ازای آزادی اسرای فلسطینی آزاد خواهد کرد.

ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر نیز در اظهاراتی گفت: بر اساس توافق میان طرف های توافق و واسطه ها، آتش بس غزه از صبح فردا (یکشنبه) ساعت ۸:۳۰ (به وقت محلی) اجرایی خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو