پس از ۴۰ سال اسارت؛ قدیمی‌ترین اسیر فلسطینی آزاد شد

يکشنبه 7 بهمن 1403
09:41
پس از ۴۰ سال اسارت؛ قدیمی‌ترین اسیر فلسطینی آزاد شد قدیمی‌ترین اسیر فلسطینی پس از ۴۰ سال اسارت امروز در چارچوب قرارداد مبادله اسیران میان مقاومت و رژیم صهیونیستی، از زندانهای اشغالگران آزاد شد.

العالم - فلسطین اشغالی

«محمد الطوس» از اهالی بیت لحم در کرانه باختری، سال 1985 میلادی در یورش نظامیان صهیونیست بازداشت شد و از آن زمان در اسارت اشغالگران بوده است.

نام الطوس در فهرست اسرایی قرار دارد که در چارچوب قرارداد مبادله اسیران میان مقاومت و رژیم صهیونیستی، قرار است امروز شنبه آزاد شود.

الطوس با 40 سال اسارت در زندانهای رژیم صهیونیستی، عنوان قدیمی ترین اسیر فلسطینی را به خود اختصاص داده است.

بر اساس گزارش منابع فلسطینی، این اسیر پس از آزادی باید به خارج از سرزمین فلسطین برود و اشغالگران با بازگشت او به آغوش خانواده اش در کرانه باختری مخالفت کرده اند.

از جمله فرماندهان اسیری که به حبس ابد در زندانهای صهیونیستها محکوم شده بودند و قرار است در چارچوب قرارداد مبادله اسیران آزاد شوند می توان به نامهای سلیم حجة، ثابت مرداوی، شیخ صالح دار موسى، محمود شریتح، وائل الجاغوب، رمضان مشاهرة، وائل قاسم، وسام العباسی، خلیل براقعة و منیف أبو عطوان اشاره کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ترک جمعی جلسه سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


سازمان اطلاعات سپاه:ابتکار‌های نیرو‌های مسلح، معادله میدان را تغییر داده است


قالیباف خطاب به بسنت: رکورد زدن بازدهٔ اوراق قرضه مبارک!


حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


پزشکیان: ایران خواهان توسعه لبنان است؛ نواف سلام بر پایان تجاوزات تأکید کرد


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد