عراقچی وارد عربستان شد

پنج‌شنبه 16 اسفند 1403
22:04
عراقچی وارد عربستان شد وزیر خارجه کشورمان برای شرکت در نشست سازمان همکاری‌های اسلامی دقایقی قبل وارد فرودگاه جده شد.

العالم - ایران / سیاسی

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز (پنجشنبه) ۱۶ اسفندماه به منظور شرکت در نشست فوق‌العاده وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در رأس هیأتی وارد جده در عربستان سعودی شد.

اسماعیل بقائی سخنگوی دستگاه دیپلماسی عراقچی را در این سفر همراهی می‌کند.

نشست فوق‌العاده وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی قرار است فردا (جمعه) ۱۷ اسفند‌ماه در جده برگزار شود. این نشست به ابتکار و پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود و ادامه طرح استعماری رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در غزه و امحای فلسطین در دستورکار آن خواهد بود.

این چندمین جلسه سازمان همکاری اسلامی است که به درخواست ایران برای رسیدگی به موضوع فلسطین اشغالی پس از عملیات طوفان‌الاقصی و حملات رژیم صهیونیستی به غزه برگزار می‌شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی ضمن شرکت در این نشست و ایراد سخنرانی، با حسین ابراهیم طه دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و برخی از وزرای خارجه کشورهای عضو دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد