عید فطر خونین در غزه ؛ کودکان به جای لباس عید کفن بر تن کردند!

يکشنبه 10 فروردين 1404
17:35
عید فطر خونین در غزه ؛ کودکان به جای لباس عید کفن بر تن کردند! ماشین کشتار رژیم صهیونیستی در روز عید فطر هم در نوار غزه متوقف نشد و در حملات صهیونیستها از بامداد امروز تا کنون ۲۰ تن از جمله شماری زن و کودک به شهادت رسیدند.

العالم - فلسطین


روز عید فطر که مهمترین عید کشورهای عربی به شمار می‌رود، قرار بود روز شادی و جشن به ویژه برای کودکان باشد، اما روایت کودکان فلسطینی با سایر کودکان کشورهای عربی فرق دارد و سالهاست که جشنی ندیده‌اند و امسال هم به جای لباس عید، کفن بر تن کردند.

عید فطر امسال هم همانند سال گذشته و شاید بسیاری از سال‌ها برای مردم فلسطین به ویژه در نوار غزه بسیار متفاوت تر از سایر ملت‌های عربی است؛ جایی که این مردم همانطور که با شکم گرسنه و زیر بمب و آتش به استقبال ماه رمضان رفته بودند، با همین وضعیت وارد عید فطر شدند و در حالی که کودکان در کشورهای عربی اطراف فلسطین، لباس نو برای عید می‌پوشند، کفن لباس عید کودکان غزه است.

منابع فلسطینی گزارش دادند جسد ۱۷ شهید فلسطینی به بیمارستان ناصر در خانیونس منتقل شده است.

تصاویر کودکان غرق در خون غزه که در روز عید فطر، کفن به تن کرده‌اند بازتاب زیادی در میان کاربران در شبکه‌های اجتماعی داشت و آنها نوشتند: «کفن لباس عید کودکان غزه شد»!

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت