تاکید روسیه و ایران بر اجرای فوری معاهده جامع راهبردی

جمعه 15 فروردين 1404
02:18
تاکید روسیه و ایران بر اجرای فوری معاهده جامع راهبردی  وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که مسکو و تهران علاقه مند به عملی کردن فوری معاهده جامع راهبردی هستند.

العالم - ایران

این بیانیه پس از دیدار آندری رودنکو معاون وزیر امور خارجه روسیه و مجید تخت روانچی معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مسکو منتشر شد.

در این بیانیه آمده است: دو طرف بر علاقه متقابل خود به اتمام سریع رویه های داخلی لازم برای تصویب معاهده جامع راهبردی بین روسیه و ایران امضا شده توسط روسای جمهور دو کشور در ۱۷ ژانویه برابر با ۲۸ دی ۱۴۰۳، تاکید کردند.

وزارت خارجه روسیه افزود: دو طرف از روند مثبت همکاری های چند جانبه بین ایران و روسیه ابراز رضایت کردند. آنها همچنین بر اهمیت برگزاری نشست بعدی کمیسیون دائمی روسیه و ایران در زمینه تجارت و همکاری اقتصادی که قرار بود در ۲۵ آوریل برابر با ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مسکو برگزار شود و همچنین اجرای توافقنامه ها به ویژه توسعه کریدور حمل و نقل بین المللی شمال و جنوب, تاکید کردند.

به گزارش ایرنا، مجید تخت‌روانچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه برای شرکت در نشست رایزنی‌های سیاسی معاونین وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان شانگهای و انجام دیدارهای دوجانبه با مقامات روسیه به مسکو سفر کرده است.

وی چهارشنبه در نخستین روز سفر خود با سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت و گو کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد


روی سکوی طلا؛ افروز مدالش را به یاد شهدای جنگ رمضان بالا برد.


سردار نقدی: مقاومت ملت ایران توطئه‌های دشمن را به بن‌بست رسانده است


نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا


سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند


بهای نفت با آتش خاورمیانه شعله ورتر شد/طلا از سکه افتاد


شهادت یک زن و زخمی شدن هشت نفر در حمله هوایی عربستان به یمن


بحران نقدینگی در غزه؛ حساب‌های بانکی پر پول و جیب‌های خالی!


آمریکا از ذخایر گرمایشی گازوئیل برداشت کرد.


۸ مدال در ۳ رشته؛ کاروان ایران در روز چهارم پاراآسیایی درخشید.