بازداشت مأمور 'شاباک' به اتهام افشای اسناد محرمانه

سه شنبه 26 فروردين 1404
16:20
بازداشت مأمور 'شاباک' به اتهام افشای اسناد محرمانه رسانه‌های اسرائیلی از بازداشت یک مأمور سرویس امنیت داخلی این رژیم، موسوم به "شاباک"، به دلیل افشای اطلاعات و اسناد امنیتی محرمانه خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

بر اساس جزئیات منتشرشده، یک افسر شاباک مظنون به درز اطلاعات حساس به شخصیت‌های سیاسی و رسانه‌ای "اسرائیل" است؛ از جمله "عمیخای شیكلی" وزیر امور دیاسپورا یا همان "یهودیان خارج از "اسرائیل"، و دو خبرنگار به نام‌های "عميت سیگل" از شبکه ۱۲ "اسرائیل" و "شریت آویتان" از روزنامه "یسرائیل هیوم".

پلیس رژیم صهیونیستی با این ادعا که "اطلاعات منتشرشده تاکنون ناقص و نادرست بوده‌اند"،سانسور خبری خود را اینگونه توجیه کرد که "هدف از لغو ممنوعیت اطلاع‌رسانی، جلوگیری از گسترش شایعات و ابهامات در افکار عمومی بوده است".

طبق اطلاعات رسمی، این مأمور در تاریخ ۹ آوریل جاری بازداشت شده و اتهام وی، سوء‌استفاده از موقعیت شغلی برای دسترسی غیرقانونی به سیستم‌های محرمانه شاباک و انتقال اطلاعات طبقه‌بندی‌شده به افراد فاقد مجوز عنوان شده است.

در مراحل اولیه بازداشت، مأمور مظنون اجازه ملاقات با وکیل را نداشت، اما با گذشت زمان، این محدودیت لغو شد. با توجه به ماهیت و شدت اتهامات امنیتی وارده، رسیدگی به پرونده در سطح بالای امنیتی و قضایی ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست