رئیس جمهور برزیل: اسرائیل در حال نسل کشی علیه مردم غزه است

رئیس جمهور برزیل: اسرائیل در حال نسل کشی علیه مردم غزه است
دوشنبه 12 خرداد 1404 - 05:12

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل در اظهاراتی تاکید کرد که آنچه در غزه در حال رخ دادن است یک جنگ نیست بلکه یک نسل کشی است.

العالم -آمریکا

رئیس جمهور برزیل گفت: چیزی که اکنون در غزه ما شاهد آن هستیم به هیچ وجه جنگ میان دو ارتش نیست بلکه در آنجا تنها یک ارتش کاملاً حرفه‌ای وجود دارد که زنان و کودکان نوار غزه را به قتل می‌رساند.

داسیلوا پیش تر نیز کابینه رژیم صهیونیستی به نخست وزیری بنیامین نتانیاهو را به‌ دلیل ادامه کشتار غیرنظامیان در غزه، به بی‌مسئولیتی متهم و تاکید کرده بود: نمی‌توانیم در برابر انحرافات (رژیم) اسرائیل در غزه سکوت کنیم.

وی افزود: می‌خواهم برای زنان و کودکانی که به دلیل بی مسئولیتی کابینه اسرائیل که همچنان در فلسطین می‌میرند، درخواست همبستگی کنم.

رئیس جمهور برزیل همچنین پیش تر در بیانیه‌ای حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را محکوم و تاکید کرده بود: جهان نباید در مقابل کشتار بی‌پایان فلسطینیان سکوت کند.

پربیننده ترین خبرها