دیدار عراقچی با رئیس مجلس لبنان

سه شنبه 13 خرداد 1404
14:25
دیدار عراقچی با رئیس مجلس لبنان وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های امروز خود در بیروت با رئیس مجلس لبنان دیدار و رایزنی کرد.

العالم - ایران

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان بعدازظهر امروز سه‌شنبه با نبیه بری، رئیس مجلس لبنان دیدار و رایزنی کرد.

عراقچی همچنین در سفر امروز خود به بیروت با جوزف عون، رئیس جمهور و یوسف رجی، وزیر امور خارجه لبنان نیز دیدار و گفتگو کرده بود.

عراقچی صبح امروز به منظور دیدار و رایزنی با مقامات لبنان در خصوص موضوعات دوجانبه و بین‌المللی وارد بیروت شد.

وی در بدو ورود گفت: در سیاست خارجی جمهوری اسلامی اولویت اول با همسایگان و منطقه غرب آسیاست، روابط ما و لبنان یک روابط دیرینه است که همواره دوستانه و بر اساس احترام متقابل بوده است، ما همچنان مصمم هستیم این روابط را بر اساس احترام و منافع متقابل بین دو کشور ادامه دهیم.

عراقچی ادامه داد: استقلال، حاکمیت و حفظ تمامیت ارضی لبنان برای ما و کل منطقه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. ما از صیانت لبنان و از تمامیت ارضی لبنان در همه مراحل پشتیبانی کردیم و در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی پشتیبانی خواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد