قسام: احمقانه‌ترین تصمیم نتانیاهو، حفظ نیروهایش در غزه خواهد بود/ ممکن است در آینده نظامیان بیشتری اسیر شوند

سه شنبه 17 تير 1404
11:50
قسام: احمقانه‌ترین تصمیم نتانیاهو، حفظ نیروهایش در غزه خواهد بود/ ممکن است در آینده نظامیان بیشتری اسیر شوند سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس: تنها مقاومت جانانه و ایستادگی مردم ماست که معادلات را می‌سازد و مسیر مرحله آینده را ترسیم می‌کند. احمقانه‌ترین تصمیمی که نتانیاهو می‌تواند بگیرد، حفظ نیروهایش در داخل نوار غزه خواهد بود.

العالم - فلسطین اشغالی

سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس: عملیات پیچیده بیت حانون، ضربه‌ای تازه و محکم بود که رزمندگان سلحشور ما بر هیبت ارتش شکننده و واحدهای جنایتکارتر آن در میدانی وارد کردند که رژیم اشغالگر آن را امن می‌پنداشت، بعد از آنکه هیچ سنگ و خشت سالمی باقی نگذاشته بود.

وی افزود: نبرد فرسایشی که رزمندگان ما از شمال تا جنوب نوار غزه علیه دشمن وارد آن شدند، هر روز خسارات تازه‌ای به این رژیم تحمیل می‌کند. گرچه اخیراً دشمن توانست به شکلی معجزه‌آسا نیروهای خود را از جهنم نجات دهد، اما ممکن است در آینده در این کار ناکام بماند و اسیران بیشتری در دست ما بیفتند.

سخنگوی گردان‌های قسام خاطر نشان کرد: تنها مقاومت جانانه و ایستادگی مردم ماست که معادلات را می‌سازد و مسیر مرحله آینده را ترسیم می‌کند. احمقانه‌ترین تصمیمی که نتانیاهو می‌تواند بگیرد، حفظ نیروهایش در داخل نوار غزه خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق از آغاز روند ساماندهی سلاح خارج از کنترل دولت خبر داد


گزارش رژیم صهیونیستی از بمباران و حملات به لبنان و غزه/ ماشین کشتار و جنگ افروزی نتانیاهو


اعتراضات عراقی ها به تعلیق پروازهای ایران براثر دیکته آمریکا و اسراییل+ فیلم


ترکیه از تحویل پایگاه بعشیقه ـ زلیکان به عراق خبر داد


«نه» ریاض به درخواست تل‌آویو برای عادی‌سازی روابط؛ مخالفت با فرود هواپیماهای اسرائیل


دادستان کل امارات دستور تحقیق درباره حادثه هواپیمای فلای‌دبی را صادر کرد


پاکستان با تایید حمله هوایی به افغانستان مدعی هدف قرار دادن تروریست‌ها شد


نخبگان زمینه‌ساز پیروزی در جنگ تحمیلی دوم و سوم شدند


گزارش العالم از بیرون راندن نظامیان آمریکایی و جشن حاکمیت ملی عراق + فیلم


سپاه: آمریکا از عراق رفت، نه با مذاکره و نه با منت