واکنش حماس به رای مثبت کنست به طرح اعمال حاکمیت رژیم اسرائیل بر کرانه باختری

چهارشنبه 1 مرداد 1404
20:51
واکنش حماس به رای مثبت کنست به طرح اعمال حاکمیت رژیم اسرائیل بر کرانه باختری جنبش حماس رأی‌گیری کنست رژیم صهیونیستی درباره پیش‌نویس قطعنامه‌ اعمال حاکمیت بر کرانه باختری اشغالی را باطل و بی‌اعتبار دانست.

العالم ـ فلسطین اشغالی

جنبش مقاومت اسلامی «حماس» با صدور بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که رأی‌گیری کنست رژیم صهیونیستی درباره پیش‌نویس قطعنامه‌ اعمال حاکمیت بر کرانه باختری اشغالی که راه را برای الحاق آن هموار می‌کند، باطل و بی‌اعتبار است و هویت سرزمین فلسطین را تغییر نخواهد داد.

در این بیانیه آمده است که رأی کنست رژیم اشغالگر به پیش‌نویس طرح اعمال حاکمیت بر کرانه باختری که راه را برای الحاق آن هموار می‌کند، باطل و بی‌اعتبار است و هویت سرزمین فلسطین را تغییر نخواهد داد.

حماس تاکید کرد: این اقدام، چالشی برای قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی و امتداد تخلفات و تجاوزات گسترده رژیم اشغالگر در کرانه باختری، از جمله سرقت اراضی و گسترش شهرک‌سازی است و این علاوه بر قتل و کشتار و بازداشت و اعمال فشارها و محدودیت‌ها علیه مردم فلسطین در کرانه باختری است.

جنبش حماس خاطرنشان کرد: ما از مردم فلسطین در کرانه باختری و تمام نیروهای آن می‌خواهیم که متحد شوند، و همه اشکال مقاومت را تشدید کنند تا طرح‌های اشغالگران صهیونیست را ناکام بگذارند. ما از جامعه بین‌المللی و سازمان ملل متحد می‌خواهیم که این اقدام غیرقانونی را محکوم کرده و به اقدامات احمقانه اشغالگران، سیاست‌های فاشیستی آنها و نقض مداوم حقوق مردم فلسطین پایان دهند.

گفتنی است، کنست رژیم صهیونیستی امروز به پیش‌نویس طرح اعمال حاكميت بر کرانه باختری و دره روى اردن، رأی مثبت داد.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز