شکایت بنیاد هند رجب از قاتلان خبرنگار الجزیره به دیوان کیفری لاهه

چهارشنبه 22 مرداد 1404
13:27
شکایت بنیاد هند رجب از قاتلان خبرنگار الجزیره به دیوان کیفری لاهه بنیاد "هند رجب" با ارائه شکایتی رسمی به دیوان کیفری بین‌المللی لاهه، شش نفر ازسرکردگان ارتش رژیم صهیونیستی را به دست داشتن در شهادت خبرنگار شبکه الجزیره، انس الشریف، و همکاران او متهم کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

در میان متهمان، نام "ایال زامیر" رئیس ستاد ارتش، "تومر بار" فرمانده نیروی هوایی، و "یانیف آسور" فرمانده منطقه جنوبی ارتش دیده می‌شود.

این بنیاد همچنین بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی – که پیش‌تر تحت تعقیب دیوان کیفری بین‌المللی قرار گرفته – را به‌عنوان طراح اصلی این جنایت معرفی کرده و او را مشوق راهبرد هدف‌گیری و حذف خبرنگاران در چارچوب حملات علیه نوار غزه دانست.

"انس الشریف" و "محمد قریقع"، دو خبرنگار شبکه الجزیره، شامگاه یکشنبه گذشته بر اثر بمباران چادر اسکان تیم خبری الجزیره در نزدیکی ساختمان پزشکان "الشفاء" در غزه به شهادت رسیدند.

با شهادت این دو، شمار خبرنگارانی که در جریان جنگ جاری رژیم اشغالگر علیه غزه جان باخته‌اند به ۲۳۸ نفر رسید.

شایان ذکرست؛ بنیاد "هند رجب" که مقر اصلی آن در بروکسل قرار دارد، فوریه ۲۰۲۴ تأسیس شده و فعالیت آن در خصوص طرح دعاوی قضایی در نقاط مختلف جهان، وپیگیری محاکمه مقامات و نظامیان اسرائیلی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی علیه ملت فلسطین است.

این مؤسسه نام خود را از دختر پنج‌ساله‌ای فلسطینی گرفته که در ۲۹ ژانویه ۲۰۲۴ به همراه شش نفر از بستگانش بر اثر حمله هوایی "اسرائیل" به خودرویی که برای پناه‌گیری انتخاب کرده بودند، در جنوب غربی شهر غزه جان باخت.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است