هشدار مصر به اسرائیل

اجازه کوچاندن اهالی غزه را نمی دهیم!

سه شنبه 28 مرداد 1404
16:36
اجازه کوچاندن اهالی غزه را نمی دهیم! وزیر امور خارجه مصر در سخنانی هشدار آمیز خطاب به رژیم اشغالگر قدس تاکید کرد که قاهره با کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه موافقت نخواهد کرد.

العالم مصر

«بدر عبد العاطی» وزیر خارجه مصر در گفت وگو با شبکه سی.ان.ان آمریکا افزود: کوچاندن اهالی غزه خط قرمز ما است ، البته ما از کانال های مختلف تلاش می کنیم برای اینکه به یک هدف دست پیدا کنیم و آن هدف، کاستن از درد و رنج فلسطینیان است.

وزیر مصری ادامه داد: اجازه نمی دهیم اهالی غزه کوچانده شوند، چرا که آن را سفری بدون بازگشت می دانیم که آرمان فلسطین را نابود می نماید.

عبدالعاطی اظهار داشت : به رغم حفظ روابط امنیتی و اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی اما هیچ تمایلی در سران سیاسی رژیم برای پایان دادن به جنگ غزه نمی‌ بینیم.

وزیر امور خارجه مصر گفت: متاسفانه اسرائیل خواهان برقراری صلح و راه‌حل دو دولت نیست و وزرای آن نیز اعتقادی به این راه حل ندارند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند