هشدار عراقچی به ۳ کشور اروپایی درباره عواقب اسنپ‌بک

جمعه 31 مرداد 1404
17:26
هشدار عراقچی به ۳ کشور اروپایی درباره عواقب اسنپ‌بک وزیر امور خارجه امروز در گفت‌گو‌ی تلفنی با وزرای خارجه ۳ کشور اروپایی و خانم کالاس با تاکید بر عدم صلاحیت قانونی و اخلاقی این کشورها برای توسل به سازوکار اسنپ‌بک، نسبت به عواقب چنین اقدامی هشدار داد و در این گفت‌وگو قرار شد گفت‌وگوهای ایران و اروپا سه‌شنبه هفته آینده در سطح معاونان برگزار شو‌د.

العالم - ایران

وزرای امور خارجه سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس و خانم کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به صورت مشترک امروز (جمعه) ۳۱ مردادماه با سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه تلفنی گفت‌وگو کردند.

در این گفت‌وگوی تلفنی، مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص سازوکار موسوم به اسنپ‌بک (ماشه) و مسئولیت‌ سه کشور اروپایی و اتحادیه اروپایی در این خصوص تشریح شد،وزیر امور خارجه ایران با تاکید بر عدم صلاحیت قانونی و اخلاقی این کشورها برای توسل به سازوکار مزبور، نسبت به عواقب چنین اقدامی هشدار داد.

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز از تماس تلفنی این سه وزیر با عراقچی خبر داده بود.

تمدید قطعنامه ۲۲۳۱؟

عراقچی که پیش از این هم عنوان کرده بود که این سه کشور از حق استفاده از این سازوکار برخوردار نیستند، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همان‌طور که در دفاع از خود مقتدرانه عمل می‌کند، مسیر دیپلماسی را نیز هیچ‌گاه ترک نکرده و برای هر راه‌حل دیپلماتیک که حقوق و منافع مردم ایران را تضمین کند آمادگی دارد.

وزیر امور خارجه همچنین در واکنش به تکرار ایده طرف‌های اروپایی برای تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ که پیش از این هم این موضوع از سوی اروپایی‌ها بیان شده بود با هدف فراهم‌ کردن زمان بیشتر برای دیپلماسی، تصریح کرد: این تصمیمی است که اساسا شورای امنیت سازمان ملل متحد باید اتخاذ کند و جمهوری اسلامی ایران در عین اینکه مواضع و دیدگاه‌های اصولی خود را در این‌خصوص دارد، در این فرایند ورود ندارد.

عراقچی همچنین گفت در عین حال ایران با دوستان خود در شورای امنیت در خصوص آثار چنین اقدامی، و مسیر پیش‌رو، مشورت و تبادل نظر خواهد کرد.سه کشور اروپایی و نماینده عالی اتحادیه اروپا در این گفتگوی تلفنی بار دیگر بر آمادگی کشورهای اروپایی برای یافتن یک راه حل دیپلماتیک تاکید کردند.

سه‌شنبه آینده دور دیگری از گفت‌وگوها در سطح معاونان

در پایان مقرر شد گفت‌وگوهای ایران با سه کشور اروپایی و اتحادیه اروپا سه شنبه هفته آینده در سطح معاونان وزارت امور خارجه پیگیری شوددور قبلی گفت‌وگوها در سطح معاونان اخیرا در استانبول برگزار شد.

عراقچی در میانه تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران با وزرای خارجه سه کشور اروپایی و خانم کایا کالاس در ژنو دیدار کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد