دفاع مدنی در غزه:

تداوم حمله‌های «اسرائیل» به غزه علیرغم اظهارات ترامپ

 تداوم حمله‌های «اسرائیل» به غزه علیرغم اظهارات ترامپ
چهارشنبه 16 مهر 1404 - 18:34

اداره کل دفاع مدنی در باریکه غزه اعلام کرد که نظامیان اشغالگر اسرائیلی علیرغم درخواست‌های رئیس جمهور آمریکا برای توقف بمباران باریکه غزه، همچنان به حملات خود به محله‌های مسکونی شهر غزه با استفاده از خودروهای بمب‌گذاری شده مملو از مواد منفجره، ادامه می‌دهند.

العالم - فلسطین اشغالی

اداره کل دفاع مدنی در باریکه غزه امروز (چهارشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که اشغالگران علاوه بر اجرای عملیات فشرده در مناطق تل الهوا و الصبره، روزانه تقریباً از ده خودروی بمب‌گذاری شده برای بمباران و تخریب خانه‌ها و مناطق مسکونی در محله‌های النصر، شیخ رضوان و الدرج استفاده می‌کنند.

در این بیانیه تصریح شده است که این انفجارها باعث تخریب گسترده در شعاع حداقل ۳۰۰ متری و حتی خسارات بیش از ۵۰۰ متری می‌شود. ترکش‌های ناشی از این انفجارها به بیش از یک کیلومتر می‌رسد و باعث وارد آمدن جراحات جدی به غیرنظامیان از جمله آوارگان و بیماران در بیمارستان‌ها می‌شود.

مرکز دفاع مدنی باریکه غزه اعلام کرد که انفجارها در شهر غزه نشان دهنده هدف قرار دادن مستقیم زیرساخت‌ها و مناطق غیرنظامی بدون توجه به حضور غیرنظامیان در آنجا است.

این بیانیه تأکید کرد که استفاده اشغالگران از خودروهای بمب‌گذاری شده با این حجم بی‌سابقه، «یک پدیده خطرناک در تاریخ جنگ‌های مدرن و نقض آشکار قوانین بین‌المللی منع هدف قرار دادن غیرنظامیان» است.

اداره دفاع مدنی در غزه جامعه بین‌المللی را مسئول سکوت خود در قبال این حملات دانست و این سکوت را «تشویق ضمنی برای کشتار و ویرانی بیشتر» توصیف کرد.

این نهاد از سازمان‌های امدادی، سازمان‌های حقوق بشری و رسانه‌ها خواست تا این تخلفات را مستندسازی کرده و اقدامات فوری را برای محافظت از غیرنظامیان و فراهم کردن گذرگاه امن برای تیم‌های نجات و پرسنل پزشکی در مناطق هدف انجام دهند.

از 7 اکتبر 2023، رژیم اشغالگر «اسرائیل» با حمایت گسترده آمریکا و اروپا، در باریکه غزه مرتکب نسل‌کشی به شیوه‌های متعدد از جمله کشتار، اعمال سیاست گرسنگی، ویرانی، آوارگی، کوچ اجباری آوارگان و بازداشت غیرنظامیان شده است. همچنین درخواست‌ها و دستورات بین‌المللی دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف آن را نادیده گرفته است.

این نسل‌کشی به شهادت و زخمی شدن بیش از 237 هزار فلسطینی منجر شده است که اکثر آنها کودک و زن هستند و همچنین بیش از 11 هزار نفر مفقود شده‌اند. صدها هزار نفر آواره شده‌اند و قحطی جان بسیاری از آنها را که اکثرشان کودک هستند، گرفته است. این امر همچنین منجر به تخریب کامل و پاک شدن اکثر شهرها و مناطق باریکه غزه از نقشه شده است.

کلید واژه ها :

پربیننده ترین خبرها