کره شمالی مانور نظامی مشترک آمریکا و ژاپن را محکوم کرد

دوشنبه 8 تير 1405
10:23
کره شمالی مانور نظامی مشترک آمریکا و ژاپن را محکوم کرد رسانه دولتی پیونگ یانگ امروز (دوشنبه) گزارش داد، کره شمالی مانور نظامی مشترک بین ایالات متحده و ژاپن را محکوم و توکیو را متهم کرد که از وضعیت گیج کننده جهانی برای توجیه تبدیل خود به یک کشور جنگی استفاده می کند.

العالم - آسیا

خبرگزاری رسمی و دولتی کره شمالی ژاپن را به دلیل شرکت در رزمایش «اژدهای قاطع» مورد انتقاد قرار داد و این کشور را به افزایش توانایی تهاجمی خود متهم کرد.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، این انتقادات از سوی کره شمالی در حالی مطرح شده که ژاپن می‌گوید با تعمیق روابط نظامی خود با آمریکا وضعیت امنیتی در منطقه را بیشتر کرده است.

پیونگ یانگ همچنین مدعی شد که موشک‌های دوربرد با ظرفیت «پیشگیرانه» با هدف حمله به کشورهای همسایه در طول اولین مشارکت ژاپن در رزمایش چندملیتی به رهبری ایالات متحده در منطقه آسیا-اقیانوسیه در آوریل و مه، آزمایش شدند.

کره شمالی همچنین به توکیو هشدار داد که اگر به رفتار نظامی بی‌پروای خود ادامه دهد، باید منتظر «پایانی غم انگیز» باشد.

رزمایش اژدهای قاطع، با شرکت نیروهای دفاعی ژاپن و تفنگداران دریایی آمریکا که از ۲۰ ژوئن در اوکیناوا و کیوشو آغاز شد، قرار است روز سه شنبه پایان یابد.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو