صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند

جمعه 2 مرداد 1405
12:17
صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند بر اثر حمله ارتش اشغالگر به شهرک تل جنوب، در غرب شهر نابلس در کرانه باختری چهار فلسطینی شهید و چهار تن دیگر زخمی شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

وزارت بهداشت فلسطین با اعلام این خبر تاکید کرد که حال سه تن از زخمی‌ها وخیم است.

ارتش رژیم صهیونیستی بامداد جمعه به مناطق مختلف کرانه باختری حمله کرد و در این حمله، شماری از فلسطینی‌ها، از جمله یک اسیر آزادشده را که خود را برای برگزاری مراسم ازدواجش آماده می‌کرد، بازداشت کرد.

منابع محلی در این باره اعلام کردند که نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی با پشتیبانی گسترده تجهیزات نظامی به شهر «طوباس» واقع در شمال کرانه باختری یورش برده و ضمن استقرار واحدهای پیاده در محله‌های مختلف، به تفتیش خانه‌ها پرداختند و پیش از عقب‌نشینی در آستانه سپیده‌دم، خساراتی را به منازل فلسطینیان وارد کردند.

در همین حال، نظامیان صهیونیست در استان نابلس، یک اسیر آزادشده به نام «انس عاکف اشتیه» را در روستای «سالم» واقع در شرق این شهر از خانه‌اش بازداشت کردند؛ این در حالی بود که بر اساس گزارش شاهدان عینی، قرار بود مراسم عروسی وی در همین روز برگزار شود.

در بیت‌المقدس اشغالی نیز نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان «قلندیا» در شمال این شهر یورش برده و طی عملیات تفتیش منازل، شماری دیگر از فلسطینی‌ها را بازداشت کردند.

کرانه باختری از اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز جنگ علیه نوار غزه، شاهد تشدید بی‌سابقه یورش‌ها و بازداشت‌های نظامیان صهیونیست بوده است؛ به‌گونه‌ای که بر اساس آمارهای رسمی فلسطینی، در پی این تجاوزات و حملات شهرک‌نشینان، تاکنون یک هزار و ۱۸۲ فلسطینی به شهادت رسیده و نزدیک به ۲۴ هزار نفر دیگر بازداشت شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد