حملات هوایی سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن

شنبه 3 مرداد 1405
08:41
حملات هوایی سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن گزارش ها از حملات هوایی عربستان سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن حکایت دارد.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش العالم به نقل از شبکه المسیره یمن ، رسانه‌های یمنی اعلام کردند که استان الحدیده هدف حمله عربستان سعودی قرار گرفته است.

همچنین رویترز به نقل از شاهدان عینی گزارش داد که بندر الحدیده در یمن با چند حمله هوایی هدف قرار گرفته است.

المسیره همچنین گزارش داد که تأسیسات شرکت مخابرات شهر الحدیده هدف حمله هوایی قرار گرفته است.

بر اساس گزارش این شبکه خبری، جزیره کمران نیز هدف حمله سعودی قرار گرفته است.

«حزام الاسد» عضو دفتر سیاسی جنیش انصارالله یمن در واکنش به نخستین حمله عربستان به بندر الحدیده در غرب یمن در توئیتی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بندر در برابر بندر، فرودگاه در برابر فرودگاه و هر تشدید تنشی با تشدید تنشی بزرگ تر پاسخ داده خواهد شد.

المسیره همچنین گزارش داد که یک زن در حمله عربستان به جزیره کمران در استان الحدیده در غرب یمن زخمی شد.

یک مقام در وزارت دفاع دولت تغییر و سازندگی یمن نیز اعلام کرد که پدافند هوایی این کشور تعدادی از واحدهای نظامی عربستان را مجبور به ترک حریم هوایی آن کشور کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان


هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران