النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است

پنج‌شنبه 22 مرداد 1405
00:39
النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است جنبش النجبای عراق طرح انحصار سلاح در کشورش را دسیسه آمریکا برای خلع سلاح مقاومت دانست.

العالم _عراق

«حسین علی الموسوی»، سخنگوی جنبش انصارالله النجبای عراق در گفت‌وگو با شبکه خبری «روسیا الیوم»، طرح مطرح‌شده برای انحصار سلاح در دست دولت را به‌شدت مورد انتقاد قرار داد و هشدار داد که این پروژه صرفاً گروه‌های مقاومت را هدف گرفته و با اعمال فشار و دیکته‌های مستقیم آمریکا و رژیم صهیونیستی دنبال می‌شود.

الموسوی با رد گزارش‌ها و ادعاهای مربوط به سوءقصد و تلاش برای ترور «علی فالح الزیدی»، نخست‌وزیر عراق، تصریح کرد که این ادعاها فاقد اعتبار بوده و تنها با هدف تحریک افکار عمومی و تخریب چهره گروه‌های مقاومت مطرح شده است.

وی همچنین بیانیه‌ها و اقدامات رسمی درباره کنترل پهپادها را «نمایشی ساختگی» و خالی از واقعیت خواند.

سخنگوی النجبا در ادامه به تناقض‌های موجود در طرح انحصار سلاح پرداخت و افشا کرد که حدود ۲۵ هزار نیروی کُرد ایرانی در اقلیم کردستان عراق با پشتیبانی آمریکا و نظارت مقامات محلی کُرد مسلح شده‌اند.

وی افزود: علاوه بر این، نزدیک به ۱۵ هزار نیروی وابسته به حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) مجهز به تسلیحات سنگین و نیمه‌سنگین در منطقه سنجار حضور دارند.

این مقام النجبا با اشاره به امتناع رهبران اقلیم کردستان از تحویل تسلیحات نیروهای پیشمرگه و حتی عدم تمایل آن‌ها به گفت‌وگو در این باره، پرسید: چرا هیچ‌کس درباره این حجم از سلاح‌ها سخنی نمی‌گوید اما تمام تمرکز و فشارها بر خلع سلاح مقاومت متمرکز شده است؟

الموسوی در بخش پایانی سخنان خود با انتقاد از قراردادها و توافق‌ مالی و اقتصادی میان بغداد و واشنگتن تأکید کرد که این پیمان‌های اقتصادی، عراق را از وضعیت کشور تحت اشغال نظامی به کشوری تحت اشغال اقتصادی آمریکا تبدیل کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو