موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه

دوشنبه 26 مرداد 1405
10:08
موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه جنبش حماس اعلام کرد: با نقشه راه مرحله دوم طرح پیشنهادی برای غزه موافقت کرده است؛ مشروط بر اینکه این روند به آتش‌بس دائم، خروج کامل نیروهای اشغالگر و آغاز بازسازی منجر شود.

العالم - فلسطین اشغالی

این بیانیه پس از دیداری که هیئت رهبری حماس به ریاست خلیل الحیه با میانجی‌ها و ضامنان توافق آتش‌بس در غزه با نظارت مصر انجام داد، صادر شد.

حماس موافقت مشروط خود را با نقشه راه مرحله دوم طرح آمریکا که از سوی نیکولای ملادینوف هماهنگ‌کننده شورای به اصطلاح صلح و دیگر میانجی‌ها ارائه شده است، اعلام کرد.

این موافقت، در راستای منافع مردم فلسطین و با هدف دستیابی به آتش‌بس دائم، عقب‌نشینی کامل ارتش اشغالگر از نوار غزه، تأمین کمک‌رسانی فوری و پایدار، آغاز فعالیت کمیته اداری، بازسازی و سایر تعهدات توافق شده، صورت گرفته است.

بر اساس این بیانیه، حماس و گروه‌های مقاومت فلسطینی به تعهدات خود در اجرای کامل مرحله اول توافق آتش‌بس شرم‌الشیخ که شامل تبادل اسرا و اجساد و توقف عملیات نظامی بود، پایبند بوده‌اند این در حالی است که رژیم اشغالگر به اجرای این مرحله متعهد نبوده و در عوض به تشدید نظامی در میدان و عمیق‌تر کردن فاجعه انسانی اقدام کرده و حتی به صراحت نقشه راه را رد کرده است.

حماس همچنین تاکید کرد که با توجه به پایبندی این جنبش، حماس از میانجی‌ها و شورای صلح خواسته است تا به مسئولیت‌های خود عمل کرده و رژیم اشغالگر را وادار به اجرای همه تعهدات مرحله اول، پایان دادن به تمامی نقض‌ها، توقف کشتار و تجاوزات، و موافقت با نقشه راه مرحله دوم و همچنین آغاز تدوین جدول زمانی برای اجرا، کنند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) پیش‌تر اعلام کرد که رژیم صهیونیستی همچنان به دنبال ناکام گذاشتن تلاش‌های کشور‌های میانجی، طرف‌های ضامن و شورای صلح برای دستیابی به توافقی است که به آتش‌بس پایدار منجر شود.

این جنبش هدف قرار دادن شماری از فلسطینیان در شمال و جنوب نوار غزه از سوی ارتش رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

جنبش حماس همچنین از تمامی طرف‌ها خواست مسئولیت خود را برای برقراری آرامش و ثبات برعهده گرفته و با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی، آن را به پایبندی به توافق‌های صورت گرفته وادار کنند.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو