هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق

دوشنبه 9 شهريور 1405
11:40
هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق یک سیاست‌مدار عراقی از توطئه خطرناک امنیتی خبر داد که سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی(موساد ) باهدف خدشه واردکردن به روابط حسنه ایران و عراق به دنبال آن است.

العالم - عراق

به نقل از المعلومه، «احمد عبدالستار الصالحی» عضو ائتلاف سیاسی الانبار عراق در مورد جزئیات این توطئه صهیونیستی گفت: صهیونیست ها در پی ایجاد مشکلات بین دو کشور و گسترش هرج و مرج برای بی‌ثبات کردن امنیت و ثبات عراق هستند.

وی بیان کرد: موساد در حال حاضر در راستای بی‌ثباتی و گسترش هرج و مرج در عراق و ایران از طریق ابزارهای مختلفی حرکت می کند که در خدمت منافع دشمن صهیونیستی است.

الصالحی تصریح کرد: موساد قصد دارد پس از شکست حملات صهیونیستی-آمریکایی برای بی‌ثبات کردن ایران از داخل، عملیاتی را در عراق انجام دهد و آن را به ایران نسبت دهد تا بین دو ملت دشمنی ایجاد کند.

الصالحی گفت: دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی در راستای نفوذ در نهادهای امنیتی در ایران و عراق تلاش می‌کند تا هرج و مرج را در دو کشور با اهداف معلوم، گسترش دهد.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت با آتش خاورمیانه شعله ورتر شد/طلا از سکه افتاد


شهادت یک زن و زخمی شدن هشت نفر در حمله هوایی عربستان به یمن


بحران نقدینگی در غزه؛ حساب‌های بانکی پر پول و جیب‌های خالی!


آمریکا از ذخایر گرمایشی گازوئیل برداشت کرد.


۸ مدال در ۳ رشته؛ کاروان ایران در روز چهارم پاراآسیایی درخشید.


خواهر رهبر کره شمالی از آماده‌باش کامل نیروهای نظامی در مرز با کره جنوبی خبر داد.


گام بلند ایران در حوزه فناوری؛ هوش مصنوعی فارسی در راه است.


تاریخ‌سازی در اسکیت سرعت؛ ایران در جمع ۱۰ قدرت برتر جهان ایستاد.


سپاه: چهار کشتی متخلف نفتی همزمان مورد اصابت قرار گرفتند


درخشش تاریخی در ناگویا؛ افزور با شکستن رکورد جهان بر سکوی طلایی ایستاد.