مقابله پدافندی یمن با جنگنده‌های سعودی/ سرنگونی پهپاد در آسمان الجوف

يکشنبه 22 شهريور 1405
09:03
مقابله پدافندی یمن با جنگنده‌های سعودی/ سرنگونی پهپاد در آسمان الجوف منابع یمنی از فعال شدن سامانه پدافند هوایی یمن برای مقابله جنگنده‌های متجاوز سعودی خبر دادند.

العالم - یمن

منابع عربی منطقه گزارش دادند که پدافند هوایی یمن با جنگنده‌های متجاوز سعودی در آسمان تعدادی از استان‌های این کش.ر مقابله کرده است.

سرنگونی یک فروند پهپاد متجاوز در آسمان استان الجوف یمن

منابع عربی گزارش دادند پدافند هوایی نیروهای مسلح یمن موفق شد یک فروند پهپاد متجاوز را در آسمان استان الجوف رهگیری و سرنگون کند.

گزارش منابع یمنی حاکی است که «طارق صالح» از سرکردگان نظامی وابسته به سعودی در ساحل غربی یمن پس از موجی از انتقادات شدید و اتهامات فعالان سعودی مبنی بر خیانت، به ریاض رفته تا درباره دلایل فروپاشی برق آسا و عقب‌نشینی نیروهای تحت امر خود در ساحل غربی یمن توضیح دهد.

منابع مطلع گزارش دادند که طارق صالح در ریاض تلاش دارد تا با مقامات ارشد سعودی دیدار کرده و ضمن ارائه گزارشی از تحولات میدان، به توجیه و فرپاشی ساختار نیروهای خود در این محور استراتژیک بپردازد.

0% ...

آخرین اخبار

سرکرده مزدوران سعودی در یمن به ریاض فرار کرد


مقابله پدافندی یمن با جنگنده‌های سعودی/ سرنگونی پهپاد در آسمان الجوف


حمله موشکی و پهپادی یمن به پایگاه نظامی سعودی


آزادسازی ۵۴۰۰ کیلومتر مربع از خاک یمن در یک هفته


متخصصان روس اتم در نیروگاه اتمی بوشهر افزایش می‌یابند


قیمت گازوئیل در کالیفرنیا به ۱۰ دلار رسید


رئیس جمهور: ایران تسلیم نمی‌شود


استقبال صنعا از بیانیه گروه بریکس


آتش‌سوزی در کارخانه تولید مهمات اوکراین در بلغارستان؛ احتمال خرابکاری بررسی می‌شود


۷ کشته در حادثه آتش‌سوزی در زندان «کوبانی» سوریه