حملات هوایی رژیم صهیونیستی به ۲ منطقه در جنوب لبنان

پنج‌شنبه 7 آبان 1405
00:01
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به ۲ منطقه در جنوب لبنان رسانه های لبنانی از حملات هوایی رژیم صهیونیستی به ۲ منطقه در جنوب این کشور خبر دادند.

العالم - لبنان

به نقل از پایگاه خبری «لبنان دیبایت»، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهرک «الحجیر» در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.

بر اساس این گزارش، جگنده های رژیم صهیونیستی همچنین ۲ بار «برعشیت» در جنوب لبنان را هدف قرار دادند که در یکی از حملات، یکی از موشک‌ها منفجر نشد.

همچنین شهرک «النبطیه الفوقا» در جنوب لبنان نیز هدف حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

تاکنون از میزان خسارات و تلفات احتمالی این حملات گزارشی منتشر نشده است.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (۱۱ اسفند ۴۰۴) ، حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

در همین حال، لبنان و رژیم صهیونیستی در اوایل تیر ۱۴۰۵ با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله عنوان شده است. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، تل‌آویو تاکنون از اجرای کامل تعهدات خود خودداری کرده و همزمان به حملات و تخریب مناطق مسکونی، به‌ویژه در نواحی مرزی جنوب لبنان ادامه داده است.

رژیم اسرائیل طی ماه‌های اخیر با تداوم حملات و تجاوزهای نظامی به جنوب لبنان، بارها حاکمیت این کشور را نقض کرده و خسارت‌های انسانی و زیرساختی گسترده‌ای به بار آورده است.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سازمان ملل: جهان به دیپلماسی بیشتری نیاز دارد


وزیر خارجه کوبا: آمریکا حق تعیین سرنوشت مردم کوبا را ندارد


گزارش معاریو از تصمیم هرتزوگ برای خلاصی از بن بست سیاسی؛ واگذاری قدرت در ازای عفو نتانیاهو


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه/یک فلسطینی به شهادت رسید


حملات هوایی رژیم صهیونیستی به ۲ منطقه در جنوب لبنان


حمله جنگنده‌های سعودی به یک کارخانه مواد شیمیایی در تعز یمن


برنامه "عالمـْــــــکم"؛ از حمایت بازیگر آمریکائی از فلسطین تا ابتکار مردم غزه برای مقابله با محاصره+ فیلم


​​​​​​​انتخابات کنست؛ تاثیر پررنگ آرای فهرست های عربی در معادله قدرت


تقابل پکن و واشنگتن بر سر کوبا؛ چین خواستار لغو تحریم‌های ۶۴ ساله شد


جنگ‌های ترامپ اقتصاد آمریکا را در خود می‌بلعد؛ از وعده‌های رفاه تا گرفتار شدن در دام بدهی