«محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق در نشست کابینه دولت این کشور با تاسیس شعبه بینالمللی دانشگاه علوم پزشکی تهران در استان کربلا موافقت کرد.
ورود زائران به کربلا در روز اربعین شهادت امام حسین علیه السلام به اوج خود رسید.
فرماندهی ستاد عملیات الفرات الاوسط وابسته به حشد الشعبی از مشارکت بیش از 20 هزار نیروی این سازمان در تأمین امنیت و ارائه خدمات به زائران زیارت اربعین خبر داد.
میلیون ها مسلمان از سراسر جهان با حضور در کربلا زیر پرچم امام حسین علیه السلام شور و شوق همه بشریت را نسبت به انقلاب حسینی به تصویر کشیدند.
تصاویر هوایی زیبا از بین الحرمین و کربلای معلی در سحرگاه امروز را مشاهده می کنید.
فرماندهی عملیات مشترک عراق از طرح امنیتی - خدماتی این ستاد برای همه عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی (ع) خبر داد.
در پی افزایش تعداد زائران اربعین امام حسین (ع)، نظامیان عراقی نیز تمام تلاش خود را برای حفظ نظم و امنیت زائران به کار گرفتهاند.
شهر مقدس نجف روزانه پذیرای بیش از یک میلیون نفر زائر اربعین حسینی (ع) است که از این شهر به سمت کربلای مقدس حرکت می کنند.
استاندار کربلای معلی گفت که تاکنون بیش از سه میلیون زائر خارجی برای شرکت در مراسم اربعین به عراق آمده اند.