"يوسف المحافظه" دوشنبه شب در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: از زماني كه حمد بن عيسي آل خليفه شاه بحرين، مخالفان را به گفت و گو دعوت كرده تا امروز، چندين مورد نقض حقوق بشر در بحرين را رصد كرده ايم كه مهم ترين آن ها صدور حكم اعدام "علي الطويل" و نیز شهادت كودكي 8 ساله در روز شنبه (7بهمن) بود.
المحافظه خاطرنشان كرد: اين گونه اقدامات نشان مي دهد كه رژيم فاقد جديت لازم براي گفت و گو است و اگر در ادعاي گفت و گو جدي بود، دست به چنين اقداماتي نمي زد.
وي درباره صدور حكم اعدام علي الطويل نيز گفت: گمان نمي كنم كه رژيم آل خليفه اين حكم را اجرا كند، زيرا دولت بحرين پيمان ها و معاهدات بين المللي را كه حق حيات شهروندان را محترم مي شمارد، امضا كرده و براي اجراي اين حكم، پادشاه بايد آن را امضا كند و با توجه به شرايطي كه بحرين درگير آن است، پادشاه اين حكم را امضا كند.
المحافظه با تاكيد بر اين كه ملت بحرين مانند همه ملت ها اميدوار است كه روزي قوه قضائيه اي مستقل در كشور وجود داشته باشد، خاطرنشان كرد: ما انتظار داريم كه شهروندان در دادگاه ها با انصاف محاكمه شوند اما چنين آرزويي در بحرين برآورده نشده است و احكام صادره عليه فعالان و تظاهر كنندگان مسالمت آميز و رهبران مخالف نظام بهترين دليل بر اين مدعاست.
مسئول پايش حقوق بشر در بحرين افزود: بسياري از سازمان هاي حقوقي تاكيد كرده اند كه قوه قضائيه اين كشور فاقد استقلال است و احكام متهمان از سوي رژیم به قوه قضائيه ديكته مي شود.
28-14:07
26