حمله رسانه های سعودی به معاذ الخطیب

چهارشنبه 23 اسفند 1391
16:35
حمله رسانه های سعودی به معاذ الخطیب آیا مواضع شیخ معاذ الخطیب که خواستار گفت وگو با نظام دمشق و توقف جنگ در سوریه است، رژیم آل سعود را نگران و ناراحت کرده به طوری که رسانه های گروهی آن، حمله تبلیغاتی علیه وی را آغاز کرده اند؟

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در پاسخ به این سوال باید نگاهی به عملکرد این روزهای رسانه های دیداری و شنیداری وابسته به رژیم آل سعود انداخت و این مساله را از این زاویه بررسی کرد.

روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن که گروهی از سعودی ها آن را اداره می کنند، به نقل از منابع ائتلاف ملی نیروهای مخالف سوریه نوشت: الخطیب از چارچوب خارج شده است، البته وی دارای فراکسیون نیست اما به عنوان یک شخص دارای محبوبیت زیادی در میان مردم به ویژه ریف دمشق و دمشق است که در مساجد آن امام جماعت بود.
این روزنامه افزود: فراکسیون مستقل ها که ولید البنی و کمال اللبوانی از اعضای آن هستند، درباره برخی امور با الخطیب موافق اما درباره برخی دیگر مخالفند، اما فراکسیون شوراهای ومحلی متشکل از 14 عضو به مصطفی صباغ به دبیرکل ائتلاف نزدیکتر است. 
مشخص است مواضع الخطیب مورد حمایت کامل اعضای مورد حمایت عربستان در ائتلاف قرار ندارد لذا مطلب الشرق الاوسط نشانه اختلاف میان جناح متمایل به گفت وگو برای پایان بحران سوریه به رهبری  الخطیب و جناح تندرو است که دون توجه به تلفات انسانی و خسارات مادی به سوریه و ملت آن، از راه حل نظامی عدول نمی کند.

عربستان، قطر و ترکیه به عنوان حامیان اصلی گروه های شورشی مسلح در سوریه مخالف مذاکره مخالفان و دولت بوده و بر سرنگونی نظام حاکم از راه نظامی تاکید دارند که دلیلی جز وحشت آنها از انتخاب دوباره بشار اسد به عنوان رئیس جمهور ندارد.
 

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر عرب: یک تاجر زیرک بهتر از یک پیمانکار قمارباز محاسبه می‌کند


بیانیه وزارت‌‎امورخارجه درباره نقض‌آتش‌بس توسط آمریکا


سردار شکارچی: قدرت ایران به مراتب از گذشته بیشتر است


پیام فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت گرامیداشت نخستین سالگرد جنگ تحمیلی دوم


ادای احترام همرزمان به مقام شهید سلامی در شهر ری + فیلم


نیویورک‌تایمز: حمله آمریکا به تاسیسات آب در ایران می‌تواند «جنایت جنگی» باشد


جهاد اسلامی فلسطین: دشمن، کل جهان عرب و اسلام را هدف قرار داده است


تأکید ​​​​​​​اسلام‌آباد بر ادامه میانجی‌گری تا دستیابی به صلح پایدار در خاورمیانه


پزشکیان: تنها راه مقابله پایدار با فساد، حکمرانی داده‌محور است


بلاتر: جام جهانی نباید در آمریکا برگزار می شد/ اخراج داور سومالیایی دیوانگی بود


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت