ارتش سوریه کل حومه القصیر را پاکسازی می کند

پنج‌شنبه 16 خرداد 1392
18:00
ارتش سوریه کل حومه القصیر را پاکسازی می کند ارتش سوریه امروز عملیات پاکسازی همه مناطق تابع حومه شهر القصیر را آغاز می کند.

خبرنگار العالم روز پنج شنبه در گزارشی تأکید کرد درگیری های شدیدی اطراف روستاهای "الضبعه" و "البویضه" در حومه شهر القصیر به وقوع پیوسته است.
خبرنگار العالم همچنین از هلاکت چند تن از عناصر مسلح از جمله یکی از سرکردگان گروه تروریستی "جبهه النصره" در شهر "باب هود" در حمص خبر داد.
نیروهای ارتش سوریه در ورودی روستای "الشنداخیه" در حمص 30 خودروی عناصر مسلح را منهدم کردند. برخی از این خودروها مجهز به تیربار بودند.
خبرنگار العالم گفت، نیروهای ارتش سوریه در روستای "کفر حمره" در حومه حلب ضربه های سنگینی را به عناصر مسلح وارد کرده و امروز حرکت به سوی روستای "بابیص" را آغاز کرده اند.
نیروهای ارتش سوریه در مناطق "تلبیسه"، "الرستن" و "الغنطو" در حومه حمص چندین نفر از عناصر مسلح را به هلاکت رساندند.
خبرنگار العالم گفت: نیروهای ارتش امروز عملیات پاکسازی همه مناطق تابع حومه شهر "القصیر" را آغاز می کنند. این شهر دیروز کاملا از وجود گروه های مسلح و تروریستی پاکسازی شد و ارتش سوریه این شهر را منطقه امن اعلام کرد.
خبرنگار العالم تأکید کرد: عناصر مسلح شهرهای "نبل" و "الزهراء" را با چندین خمپاره هدف قرار دادند. ساکنان این دو شهر چندین ماه است که در محاصره گروه های مسلح و تروریستی قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

موج ۹۴ وعده صادق ۴؛ اجرای تاکتیک آتش به آتش عمیق


آسوشیتدپرس: ایران نخستین کشور سرنگون‌کننده جنگنده آمریکایی در ۲۴ سال گذشته است


قالیباف: کارگران، کسبه و تجار ستون فقرات جنگ ملی هستند


هشدار درباره هرگونه تعرض به مراکز دیپلماتیک ایران


سپاه: حمله به سفارت آمریکا در ریاض ارتباطی به ما ندارد


هیچ ارفاقی برای مخلان امنیت روانی و فیزیکی مردم نداریم


در کمین جنگنده‌ها و پهپاد‌های دشمن هستیم


نجات کودک ۸ ساله افغانستانی از زیر آوار


پرسش‌های معنادار قالیباف درباره تنگه باب المندب


دو عضو دیگر تیم تروریستی دشمن به دار آویخته شدند