فراخوان قطر برای حمایت از تروریستها در روز خشم

شنبه 18 خرداد 1392
07:40
فراخوان قطر برای حمایت از تروریستها در روز خشم در پی شکست سنگین تروریستها و گروه های تکفیری در شهر قصیر سوریه، "اتحادیه علمای مسلمان" در قطر خواستار برگزاری "روز خشم و یاری" این گروه ها شد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این اتحادیه که مقر آن در قطر قرار دارد با اشاره به شکست سنگین گروه های تکفیری و تروریستی در شهر قصیر مدعی شد، "همدستی نظام سوریه و ایران و حزب الله" در این شهر "اعلام جنگ ضد همه مسلمانان در جهان اسلام است و نه فقط سوریه". !!!
این اتحادیه که "یوسف قرضاوی" مفتی وهابی و تکفیری ریاست آن را برعهده دارد، خواستار برگزاری تظاهرات، تحصن و دعا در جمعه آینده برای کمک به تروریستها و گروه های مسلح در سوریه شد.
پاکسازی کامل شهر قصیر از وجود گروه های تروریستی، به شدت موجب خشم حامیان این گروه ها شده است. گروه هایی که از آغاز جنگ و بحران در سوریه به صورت روزانه در حال ارتکاب جنایات جنگی و ضد بشریت علیه مردم سوریه هستند.
با وجود وابستگی آشکار گروه های تروریستی در سوریه به القاعده و افشای جنایتهای آنان ضد مردم سوریه، غرب و هم پیمانان منطقه ای آن به ویژه قطر، عربستان و ترکیه همچنان بر حمایت تسلیحاتی و مالی و لجستیکی از این گروه ها پافشاری می کنند. امری که به عقیده ناظران، هدف اصلی از آن خدمت به منافع رژیم صهیونیستی و تضعیف و نابودی همیشگی سوریه و تجزیه این کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

انتقال کالا‌های ایرانی محبوس‌شده در امارات از مسیر عراق


زائران نگران نباشند؛ سقف پروازی اربعین کاهش پیدا نمی‌کند


مجوز اتحادیه اروپا به یک داروی ایرانی


چابهار و خورگاس در آستانه پیوند


نخستین ماهواره راداری ایران آماده رونمایی


ایران و روسیه در آستانه اتصال کامل شبکه‌های بانکی


همزمان با جام جهانی ۲۰۲۶ اعلام شد: شهادت بیش از ۱۰۰۰ ورزشکار فلسطینی در جریان تجاوز اشغالگران صهیونیست


گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است


جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا: یادداشت تفاهم با ایران شامل لبنان نیز می شود.