اعمال فشار آل خلیفه برای اخراج روحانی بحرینی

پنج‌شنبه 6 تير 1392
12:52
اعمال فشار آل خلیفه برای اخراج روحانی بحرینی العالم - رژیم آل خلیفه پس از لغو تابعیت آیت الله شیخ حسین النجاتی از علمای برجسته مخالف بحرینی در سال 2012، هم اکنون وی را برای خروج از کشور تحت فشار قرار داده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم دفتر این روحانی بحرینی، اعلام کرد: فشارهایی از طرف محافل رسمی بر ایشان اعمال می شود، تا بحرین را ترک کند.

طی چند روز گذشته برخی خبرها حکایت از احضار آیت الله نجاتی به وزارت کشور رژیم آل خلیفه داشته است. به نوشته روزنامه بحرینی " الوسط " ملیت شیخ حسین النجاتی در سال  2012 لغو و به وی مهلت داده شده بود که بحرین را ترک کند.

ملیت ایشان یک بار دیگر در سال 2010 لغو و در همان سال دوباره به وی بازگردانده شد. روزنامه الوسط به نقل از منابع خود تاکید کرده است که این روحانی برجسته بحرینی قصد ترک زادگاهش را ندارد.

شماری از علمای برجسته بحرین درپی فشارهای اعمال شده بر آیت الله نجاتی برای اعلام همبستگی با وی با ایشان در منزلش در منطقه المحرق دیدار کردند.

آیت الله نجاتی نماینده آیت الله سیستانی از مراجع عظام شیعیان در بحرین است.

علاوه بر آیت‌الله شیخ "حسین النجاتی" همسر و سه فرزند وی هم سلب تابعیت شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است


ترامپ: حمله اسرائیل به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد


سرلشکر عبداللهی: انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد


چرا تل آویو پیش از حمله به ضاحیه، به واشنگتن اطلاع داد؟


گلوله باران خودروها و نظامیان صهیونیست توسط مقاومت لبنان


سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید


پزشکیان: مذاکرات در چارچوب شورای عالی امنیت ملی دنبال می‌شود؛ حفظ وحدت و دیپلماسی منطقه‌ای اولویت دولت است


تظاهرات همزمان با نشست گروه ۷ در ژنو/ تدابیر امنیتی گسترده در مرز فرانسه و سوئیس


آماده باش در اراضی اشغالی از بیم پاسخ ایران به تجاوز صهیونیستها در ضاحیه بیروت


گزارش العالم از بمباران ضاحیه بیروت توسط دشمن صهیونیستی + فیلم