مرسی از کاخ ریاست جمهوری فرار کرد!

جمعه 7 تير 1392
21:09
مرسی از کاخ ریاست جمهوری فرار کرد! گفته می‌شود مرسی و خانوادهاش از کاخ ریاست جمهوری به مکان نامعلومی منتقل شدند و از ظهر امروز خبری از آنها در دست نیست!

یه گزارش پایگاه خبری شبکه العالم خبرگزاری فرانسه به نقل از خبرنگار خود در قاهره گزارش داد که طرفداران و مخالفان محمد مرسی رئیس جمهور مصر روز جمعه برای برپایی تظاهرات در اعتراض به یکدیگر، تجمع کردند.
مرسی در سخنرانی چهارشنبه شب خود بارها مخالفان را تهدید به برخورد کرد و اعلام نمود که در برابر آنها حتی یک لحظه هم کوتاه نخواهد آمد، مساله‌ای که باعث اعتراض و تمسخر بسیاری از مردم مصر شد.
هر چند صدها نفر از نیروهای ارتش برای کنترل امور به مناطق حساس پایتخت و دیگر شهرهای مهم این کشور وارد شده‌اند، اما این مسئله نگرانی‌ها را در مورد خشونت‌های جدید در مصر پس از کشته شدن چند فعال مصری در روزهای گذشته را افزایش می دهد.
طرفداران اخوان المسلمین و متحدان اسلام‌گرای این جماعت در مقابل مسجد «رابعه العدویه» در بخش نصر قاهره گردهم آمدند تا حمایت خود را از مرسی اعلام و با درخواست های مخالفان برای برکناری وی از قدرت آنهم در حالی که تنها یک سال از دوره ریاست جمهوری او می گذرد، مخالفت کنند .

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند


پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است