بازداشت رهبر و معاون اخوان المسلمین مصر

پنج‌شنبه 13 تير 1392
19:24
بازداشت رهبر و معاون اخوان المسلمین مصر العالم - پس از بازداشت محمد مرسی رئیس جمهور مصر، محمد بدیع رهبر اخوان المسلمین و خیرات الشاطر معاون رهبر اخوان المسلمین مصر بازداشت شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اتهام این افراد تحریک به خشونت، قتل معترضان، اخلال و برهم زدن امنیت مصر است. دادستان کل مصر پس از خلع محمد مرسی و بازداشت وی توسط ارتش دستور بازداشت سران ارشد اخوان المسلمین را صادر کرده است. بنا بر اعلام منابع قضایی مصر، حکم بازداشت 300 تن از سران اخوان المسلمین صادر شده است.

خیرت الشاط گزینه اول اخوان المسلمین برای انتخابات ریاست جمهوری مصر بود که رد صلاحیت شد.

پیش از این نیز "سعد الکتانی" رئیس حزب آزادی و عدالت مصر- شاخه سیاسی اخوان المسلمین - و راشد بیومی معاون جنبش اسلامی بازداشت شده بودند.

بازداشت شدگان به زندان تورا در حومه قاهره منتقل شده اند، جایی که حسنی مبارک دیکتاتور پیشین و فرزندانش اقامت دارند.

این افراد متهم به صادر کردن دستور قتل معترضان در مقابل مقر خوان المسلمین در قاهره هستند. گفته می شود سران اخوان المسلمین برای حفاظت از این مقر 250 نفر را استخدام کرده بودند و چندین تک تیرانداز بر فراز بام ساختمان های مجاور مستقر کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


پزشکیان: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد/ اصلاح نظام بانکی ادامه دارد


طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان