اخبار ضد و نقیض درباره حادثه خونین قاهره

سه شنبه 18 تير 1392
13:18
اخبار ضد و نقیض درباره حادثه خونین قاهره قاهره (العالم) – اخوان المسملین مصر اعلام کرد که 53 نفر از هوادارانش به ضرب گلوله ارتش در مقابل مقر گارد ریاست جمهوری این کشور کشته شدند. این جنبش شمار هواداران زخمی خود را نیز بیش از هزار نفر اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این در حالی است که برخی منابع بیمارستانی مصر شمار کشته ها را 51 نفر و زخمی ها را بیش از 400 تن اعلام کردند.
در این میان نیروهای مسلح مصر اعلام کردند که در حمله مسلحانه به مقر گارد ریاست جمهوری ده ها نفر از مهاجمان کشته و صدها تن از آن ها زخمی شدند.
نیروهای مسلح همچنین از مرگ یک افسر گارد ریاست جمهوری و زخمی شدن 40 سرباز خبر دادند.
هواداران محمد مرسی درباره این حادثه کنفرانس خبری "فوری" برگزار کردند تا دفاع نظامیان ارتش مصر از خود را محکوم کرده و حمله به گارد ریاست جمهوری مصر را توجیه کنند!
شلیک گلوله های جنگی و گلوله های سلاح کمری و نیز گازهای اشک آور مواردی بود  که هواداران رئیس جمهور عزل شده به نیروهای مسلح مصر نسبت دادند و آن ها را به قتل تحصن کنندگان متهم کردند.
تحصن کنندگان میدان رابعة العدویة نیز "در واکنش به احتمال حمله نیروهای مسلح" اعلام حالت آماده باش کامل کردند.
یکی از تحصن کنندگان به خبرنگار العالم گفت: پس از حوادث امروز صبح و حمله گارد ریاست جمهوری به نماز گزاران دیگر هیچ چیز از السیسی [ وزیر دفاع و فرمانده ارتش] بعید نیست.

این اخبار در حالی منتشر می شود که ارتش مصر با انتشار یک ویدئو نشان داد که این طرفداران اخوان المسلمین بوده اند که با سلاح گرم و سرد و همچنین استفاده از بمب های دست ساز قصد داشته اند به مقر گارد ریاست جمهوری حمله کنند که ماموران این مرکز مهم نظامی تنها از خود دفاع کردند.
MKH-8-23:32

0% ...

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد


تاکید پزشکیان بر لزوم محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی


قطر: ارتباط با ایران برقرار است/ بر کاهش تنش متمرکز هستیم


پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به رهبر انقلاب