ده کشته و زخمی در درگیری های مصر

شنبه 29 تير 1392
08:58
ده کشته و زخمی در درگیری های مصر درگیری طرفداران و مخالفان محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر در شهر المنصوره در دلتا النیل سه کشته و هفت زخمی بر جا گذاشت.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، حمله مخالفان مرسی به راهپیمایی و تجمع طرفداران وی به درگیری بین دو طرف منجر شد. در این درگیری ها از سلاح سرد و تپانچه استفاده شد و منابع پزشکی گفتند یکی از قربانیان از ناحیه سر هدف گلوله قرار گرفته است.

دهها هزار نفر از طرفداران مرسی دیروز جمعه در قاهره و تعدادی از شهرهای مصر تظاهرات کردند و از ارتش خواستند مرسی را به سمتش بازگرداند.

در مقابل مخالفان مرسی در میدان التحریر در مرکز قاهره و دیگر میدان ها در حمایت از دولت جدید تجمع کردند.  

از سوی دیگر در حمله موشکی افراد مسلح به مرکز بازرسی ارتش و خانه ای در منطقه "غرناطه" در العریش (شمال سینا) دو شهروند مصری کشته شدند و یک نفر دیگر هم زخمی شد. از زمان برکناری مرسی در این ماه سینا شاهد ناآرامی های امنیتی است و در این ناآرامی ها شماری در حملات مسلحانه به مراکز نظامی و امنیتی کشته و زخمی شده اند.  

در این حال منابع امنیتی گفتند افراد مسلح به دو مرکز پلیس العریش حمله کردند اما در این حملات به کسی آسیب وارد نشد. همچنین یکی از مناطق العریش دیروز هدف حمله خمپاره ای قرار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

جان کری: حمله ترامپ به ایران هم مثل خروج از برجام اشتباه محض بود


زنگ خطر بحران امنیت غذایی در لبنان به صدا درآمد


اشپیگل: ترامپ و اعراب بزرگترین بازندگان جنگ


راهپیمایی‌ یمنی‌ها در حمایت از پیروزی ایران علیه متجاوزان آمریکایی ـ صهیونی


عراقچی: نام «کمال خرازی» با وقار دیپلماسی ایران گره خورده است


۳۰ کشته بر اثر حمله پهپادی به یک جشن عروسی در سودان


جلسه انتخاب رئیس جمهور عراق فردا برگزار می‌شود


پزشکیان: شهید خرازی از چهره‌های اثرگذار در عرصه دیپلماسی کشور بود


امام شهید انقلاب همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و همواره دعاگوی آنان بودند


بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی در پی شهادت سید کمال خرازی