خبر فوری:

اهانت به قرآن کریم در بحرین در ماه رمضان

سه شنبه 1 مرداد 1392
17:49
اهانت به قرآن کریم در بحرین در ماه رمضان جمعیت "وفاق" بحرین نیروهای رژیم آل خلیفه را به اهانت به قرآن کریم در ماه مبارک رمضان متهم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت وفاق امروز (سه شنبه) در بیانیه ای اعلام کرد: نیروهای رژیم آل خلیفه در اقدامی ضد ارزش های دین اسلام با یورش به منازل شهروندان بحرینی به قرآن کریم اهانت کرده و بدون حفظ حرمت و ارزش این کتاب مقدس نسخه های قرآن را پرت کردند.

بر اساس این بیانیه ، نیروهای آل خلیفه در ادامه تعرض به مقدسات اسلامی، با وجود فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به منازل شهروندان بحرینی یورش می برند و به هتک مقدسات اقدام می کنند.

در این بیانیه آمده است که تصاویر بسیاری از یورش ها و هتک حرمت ِنیروهای آل خلیفه به منازل شهروندان بحرینی در مناطق متعددی از این کشور و نیز تصاویری از هتک حرمت به قرآن کریم منتشر شده است.

بر اساس این بیانیه ، تصاویر موجود نشان می دهد که نیروهای آل خلیفه به مقدسات اسلامی دربحرین که کشوری اسلامی به شمار می رود احترام نمی گذارند و اقداماتی مغایر با اصول اخلاقی و دینی را مرتکب می شوند.

از آغاز خیزش مسالمت آمیز مردم بحرین در چهاردهم فوریه 2011 نیروهای رژیم آل خلیفه تا کنون ده ها مسجد و حسینیه را ویران کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم