مرسی با اتهامات سنگین هم بند مبارک می شود

يکشنبه 6 مرداد 1392
09:50
مرسی با اتهامات سنگین هم بند مبارک می شود وزیر کشور مصر از احتمال انتقال "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده به زندانی خبر داد که "حسنی مبارک" رئیس جمهور پیشین مصر نیز در آن زندانی است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد ابراهیم" در کنفرانسی مطبوعاتی تصریح کرد که به زودی بر اساس قانون به تحصن هواداران مرسی در قاهره پایان خواهد داد.
وی افزود: ما منتظر تصمیم دادستانی هستیم تا بر اساس آن با تحصن کنندگان میدان های رابعه العدویه و النهضه برخورد شود.
وزیر کشور مصر تاکید کرد: در منحل کردن تحصن ها به گونه ای رفتار خواهیم کرد که کمترین تلفات را داشته باشد. در همین راستا، میان پلیس و نیروهای مسلح هماهنگی کامل وجود دارد.
محمد ابراهیم سپس با تاکید بر مبالغه اخوان المسلمین در اعلام شمار کشته های خود خاطر نشان کرد: نیروهای امنیتی از گاز اشک آور برای متفرق کردن تظاهر کنندگان در پل ششم اکتبر استفاده کردند زیرا بیم آن می رفت که این پل به سبب آتش گرفتن منهدم شود.
وی استفاده نیروهای امنیتی از گلوله های جنگی را رد کرد و گفت شماری از نیروهای پلیس به ضرب گلوله معترضان زخمی شدند.
این در حالی است که به گفته خبرنگاران و شاهدان در بیمارستانی که تظاهرکنندگان زخمی در آن درمان می شوند، شمار زیادی از زخمی ها با گلوله جنگی هدف قرار گرفته اند.
وزیر کشور مصر، قاضی تحقیق را مرجع تصمیم گیری درباره محل بازداشت محمد مرسی اعلام کرد؛ اما پس از اصرار روزنامه نگاران درباره مکانی که مرسی به آن منتقل خواهد شد، گفت: تقریبا می توان گفت که مرسی به زندان "طره" منتقل خواهد شد.

حسنی مبارک و دو فرزند او و شماری از وزیران کابینه اش، پس از سقوط رژیم مبارک ژانویه 2011 به زندان طره منتقل شدند.

مرسی با اتهامات سنگینی از جمله تحریک مردم برای قتل تظاهرکنندگان مواجه شده است.

26

0% ...

آخرین اخبار

والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


هشدار صدر اعظم آلمان درباره دخالت احتمالی آمریکا در انتخابات


ایران مسافر جهانی شد؛ راهیابی شاگردان علیزاده به جمع ۴ تیم برتر والیبال آسیا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد