حکم بازداشت 15 روزه برای محمد مرسی

جمعه 4 مرداد 1392
14:38
حکم بازداشت 15 روزه برای محمد مرسی العالم - قاضی بازپرسی دادگستری مصر روز جمعه حکم حبس 15 روزه محمد مرسی رئیس جمهوری برکنار شده این کشور را صادر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل ازمنابع خبری مصری ، این حکم بعد از بازجویی قاضی از مرسی و تفهیم اتهام در باره اتهام علیه وی و برخی اعضای اخوان المسلمین صادر شده است.

جاسوسی برای حماس ، فرار زندان ، اقدامات خصمانه در کشور ، حمله به تاسیسات پلیس و نظامی ، تخریب و آسیب رساندن به ساختمان های زندان ، از بین بردن مدارک داخل زندان ، ایجاد آتش سوزی عمدی در زندان وادی النصرون و کمک به فرار زندانیان و فرار خود از زندان از جمله اتهامهای مطرح شده علیه محمد مرسی گزارش شده است.

به دنبال تظاهرات گسترده مردم مصر علیه محمد مرسی وحاکمان وابسته به اخوان ا لمسلمین و اواسط تیرماه گذشته ارتش مصر محمد مرسی را برکنار و عدلی منصور را به عنوان رئیس جمهوری موقت جانشین وی کرد.

مرسی از آن زمان توسط ارتش مصر، در بازداشت خانگی در باشگاه افسران گارد ریاست جمهوری قرار دارد.

گروه اخوان المسلمین که تعدادی از رهبران آن همراه مرسی در بازداشت به سر می برند ، حکم دادگاه علیه مرسی را استهزا آمیز و بازگشت به دوران مبارک توصیف کرد.

 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رسانه صهیونیستی: ایران ۸۵۰ موشک شلیک کرد/ پرتاب ۴۰۰ موشک خوشه ای از آغاز جنگ


وزارت امنیت داخلی دشمن صهیونی مورد هدف قرار گرفت


اجرای موج 64 عملیات وعده صادق 4؛ زندگی در پناهگاه، حال و روز این روزهای صهیونیست ها


آتش‌سوزی در یک پالایشگاه کویت


بدون ایران، جام جهانی دیگر نماد دوستی و صلح نخواهد بود


پوتین شهادت علی لاریجانی را به رهبر جمهوری اسلامی ایران تسلیت گفت


رسانه صهیونیستی ترامپ را رسوا کرد: حمله به تأسیسات گازی ایران با هماهنگی آمریکا انجام شد


عراقچی: مردم آمریکا باید نتانیاهو را مسئول مالیات اسرائیل‌محور هنگفت خود بدانند


انتقاد وزیر خارجه ایران از سکوت و انفعال رئیس جمهور فرانسه


واکنش سخنگوی وزارت خارجه ایران به استعفا مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا


پربیننده ترین خبرها