جنجال عفو یک کودک آزار توسط پادشاه مغرب

يکشنبه 13 مرداد 1392
10:04
جنجال عفو یک کودک آزار توسط پادشاه مغرب در پی بروز رسوایی و جنجال در مغرب پس از صدور عفو پادشاهی برای یک مجرم متجاوز به کودکان، پادشاه این کشور دستور تحقیق درباره عفو 50 زندانی اسپانیایی را صادر کرد که گفته می شود یکی از آنها به اتهام آزار و اذیت جنسی 11 کودک زندانی بود.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، پادشاه مغرب با اظهار تأسف از آزادی این شهروند اسپانیایی اظهار داشت که از اهمیت جرایم اخلاقی این زندانی بی اطلاع بوده است.
دیوان پادشاهی مغرب با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: به دنبال اطلاع پادشاه از جزئیات این پرونده، وی دستور داد درباره افرادی که باعث آزادی این زندانی شده اند، تحقیقات کاملی انجام شود.
دیوان پادشاهی مغرب، چهارشنبه گذشته اعلام کرد که پادشاه با درخواست همتای اسپانیایی اش "خوان کارلوس" در سفر به مغرب، مبنی بر عفو و آزادی 48 زندانی تبعه اسپانیا موافقت کرده بود. اما این عفو باعث رسوایی بزرگی گردید. زیرا پس از مدتی مشخص شد که یکی از زندانیان تبعه اسپانیا به نام "دانیل وینو گالفان" به اتهام آزار و اذیت جنسی 11 کودک مغربی به 30 سال زندان محکوم شده و فقط یک سال از دوره محکومیت خود را گذرانده است.
به دنبال این رسوایی، دیوان پادشاهی مغرب اعلام کرد که با توجه به اهمیت جرایم این شهروند اسپانیایی در صورت اطلاع پادشاه مغرب از آن، هرگز حکم تخفیف مجازات یا عفو وی را صادر نمی کرد.
در ادامه بیانیه آمده است که به وزارت دادگستری مغرب نیز دستور داده خواهد شد تا پیشنهادات خود را در زمینه تمهیدات برای تدوین قوانینی درباره شرایط عفو مجرمان در مراحل مختلف ارائه نماید.
از سوی دیگر، این اقدام پادشاه مغرب باعث خشم و اعتراض شدید مردم این کشور شده است، به صورتیکه که در جریان تظاهرات گسترده مردم در رباط دهها نفر زخمی شدند. پلیس مغرب تلاش کرد تا از تجمع معترضان به عفو این "متجاوز به کودکان" مقابل پارلمان جلوگیری کند. گفته می شود معترضان تصمیم گرفته اند به فعالیت های اعتراضی شان ادامه دهند و درخواست کرده اند در روزهای سه شنبه و چهارشنبه در دار البیضاء و رباط تظاهرات کنند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد