توسعه غیرعادی شهرک ها در اراضی اشغالی

دوشنبه 28 مرداد 1392
14:37
توسعه غیرعادی شهرک ها در اراضی اشغالی همزمان با از سرگیری مذاکرات میان رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان، کابینه نتانیاهو روند شهرک سازی را در بیت المقدس و کرانه باختری سرعت بخشیده است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر کانال ده رژیم صهیونیستی گفت: "در منطقه بیت جالا در بیت المقدس 900 واحد مسکونی ساخته می شود. اوری آریئل وزیر مسکن در صدد عرضه 800 واحد مسکونی به متقاضیان در چارچوب پروژه های دیگر شرق بیت المقدس است. این طرح از همه پروژه های اسرائیل حساستر می باشد."
وی تاکید کرد: "این طرح فراتر از توسعه یک محله یهودی است."
گزارشگر کانال ده رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: "آرایئل از این پروژه حمایت کرد در حالی که لیونی و لاپید با این طرح مخالفند و نتانیاهو در حال حاضر بی طرف است."
وی تأکید کرد: "نتانیاهو نمی تواند به این موضعگیری ادامه دهد زیرا این طرح از سوی حزب لیکود حمایت می شود. البته با اجرای این طرح همزمان با از سرگیری مذاکرات باید منتظر واکنش فلسطینیها و آمریکاییها باشیم."
 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ونس در مورد مذاکرات فشرده در مورد ایران در ساعات آینده


قطر: در میانجی‌گری مشارکت مستقیم نداریم؛ حمله به زیرساخت‌ها و انرژی قابل قبول نیست


نظم جهانی در حال تغییر است/ ملت‌های منطقه سرنوشت خود را به اسب بازنده گره نزنند


استفاده از لانچرهای دوپایه برای نخستین بار در جنگ تحمیلی+ فیلم


تغییر محاسبات چین در قبال تایوان پس از تجاوز آمریکا به ایران


چالش جدی پدافند اسرائیل در برابر الگوی جدید حملات موشکی ایران


حمله دشمنان متجاوز به خطوط زمینی در غرب قم/ تردد در جاده‌های استان در جریان است


فرمانده سابق ناتو: ایران اهرم‌های فشار ارزشمندی مقابل آمریکا دارد


ادامه حمله پهپاد‌های ارتش به صنایع پتروشیمی رژیم صهیونیستی


تیراندازی نزدیک کنسولگری رژیم صهیونیستی در استانبول