فراخوان تظاهرات گسترده روز جمعه در بحرین

پنج‌شنبه 31 مرداد 1392
13:54
فراخوان تظاهرات گسترده روز جمعه در بحرین العالم - گروه های مخالف بحرینی مردم را به مشارکت گسترده در تظاهرات فردا (جمعه) در خیابان البدیع در غرب منامه پایتخت این کشور برای تأکید بر لزوم برقراری دمکراسی و پایان دیکتاتوری فراخواندند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، این گروه ها باصدور بیانیه ای اعلام کردند که تظاهراتی با عنوان " زمان بردگی سپری شده است " از میدان منطقه کرانه آغاز خواهد شد و به سوی منطقه باربار در غرب منامه ادامه خواهد یافت .

گروه های بحرینی دربیانیه خود با اشاره به اینکه " هدف از برگزاری این تظاهرات تأکید بر تداوم فعالیت های مردمی و لزوم پایان دیکتاتوری است " ، افزودند: مردم باید اداره امور کشورشان را خود به دست بگیرند و هیچ طرفی در این امر دخالت نکند.

با وجود صدور دستور" ممنوعیت تظاهرات در منامه " ، تظاهرات اعتراض آمیز روز چهارشنبه در مرکز منامه برگزار شد و مردم همه روزه برای برگزاری تظاهرات و ادامه مخالفت با رژیم دیکتاتوری برنامه ریزی می کنند.

ده ها تظاهرکننده روز چهارشنبه درمنامه شعار لزوم برقراری دمکراسی سردادند و از مسئولان بحرین به علت جلوگیری از برگزاری تظاهرات انتقاد کردند، درهمین حال نیروهای امنیتی برای متفرق کردن آنها  گازاشک آور شلیک کردند.

دیگر مناطق بحرین نیز به درخواست ائتلاف 14 فوریه 2011 شاهد برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز بود.

0% ...

آخرین اخبار

دیده‌بان حقوق بشر سوریه: رژیم صهیونیستی طی ۱۰ روز ۱۵ بار به خاک سوریه تجاوز کرد


اسپانیا تحقیقات رسمی علیه جنایت اسرائیل در پرونده توقیف «ناوگان صمود» را آغاز کرد


مقام‌های امنیتی آلمان: آتش‌سوزی راه‌آهن احتمالا ناشی از عملیات خرابکارانه بوده‌است


تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


مفتی یمن: تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای محاسبات دشمن را بر هم زد


تصمیم قاطع یمن برای مقابله با محاصره ریاض علیه صنعا


تداوم حملات اسرائیلی به جنوب لبنان + فیلم


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان در کرانه باختری


فداکاری‌های نیروهای مسلح دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود