اخوان المسلمين مصر منحل شد

جمعه 15 شهريور 1392
13:52
اخوان المسلمين مصر منحل شد العالم - دولت موقت مصر فرمان انحلال اخوان المسلمين را صادر کرد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، تصميم دولت مصر در حالي اتخاذ شد كه پيش از اين زمزمه هايی در خصوص تصمیم دولت موقت براي انحلال اخوان المسلمين به بهانه نداشتن مجوز فعاليت به گوش مي رسيد. در نهایت دولت مصر امروز حکم انحلال این گروه را تصویب کرد.

اخوان المسلمين در سال 1928 ميلادي در شهر اسماعيليه مصر به رهبري حسن البنا بنيان نهاده شد و سپس فعاليت خود را به ديگر كشورهاي عربي و اسلامي گسترش داد.

در سال 2011 ميلادي در پي سرنگوني حسني مبارك در مصر، اين گروه در انتخابات پارلمانی به قدرت رسید و محمد مرسی از اعضای اخوان در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد.

اما سرانجام در سی ژوئن و در پی افزایش اعتراضهای مردمی، محمد مرسي به دست ارتش مصر از قدرت برکنار شد و سران و رهبران اخوان بازداشت شدند.

تظاهرات حامیان اخوان و تحصن آنها در میدان های رابعه العدویه در قاهره و النهضه در جیزه پس از دوماه از برکناری مرسی با حمله خونبار ارتش مصر پایان یافت. این حمله و خشونت های پس از آن هزاران کشته و یا مجروح بر جا گذاشت.

هم اکنون محمد مرسی، محمد بدیع و دیگر سران و رهبران اخوان المسلمین در بازداشت به سر می برند و در انتظار محاکمه هستند.

اولین جلسه محاکمه سران اخوان المسلمین با آزادی حسنی مبارک دیکتاتور مخلوع مصر پس از دو سال بازداشت و انتقال وی به محل اقامت اجباریش در بیمارستان نظامی، همراه شد.

0% ...

آخرین اخبار

کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


هر تجاوز آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبه‌رو می‌شود


جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


نخستین ماهواره راداری ایران رونمایی می‌شود/تزریق منظومه ماهواره‌ای به مدار


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد