نماینده مصری: اخوان المسلمین مزدور آمریکاست

يکشنبه 10 شهريور 1392
22:37
نماینده مصری: اخوان المسلمین مزدور آمریکاست العالم، قاهره - نماینده سابق مجلس مصر،اخوان المسلمین، گروه های سیاسی اسلامگرا و آمریکایی ها را به متشنج کردن اوضاع مصر متهم کرد.

"ابوالعز الحريري" در مصاحبه با شبکه خبری العالم گفت: اخوان المسلمین و آمریکایی ها طرحی مشترک برای تسلیم کشورهای منطقه و تجزیه آن در راستای طرح موسوم به خاورمیانه جدید دارند. اخوان المسلمين اعتقاد داشتند که با پیروی از آمریکایی ها در منطقه می توانند طرح موسوم به خلافت اسلامی را اجرا کنند.

نماینده سابق مجلس مصراظهار داشت: اخوان المسلمین بعد از حمله 30 ژوئن پس از برکناری محمد مرسی از قدرت، درهم شکست و طرح مشترکش با آمریکایی ها برملا شد.

الحریری طرح حمله به کانال سوئز را با طرح آمریکا برای حمله به سوریه مرتبط دانست و گفت: طرح آمریکایی ها از عراق شروع شده است و تا سوریه، مصر و عربستان ادامه پیدا خواهد کرد و هدف از آن تجزیه همه کشورهای منطقه است.

مسئولان مصری روز شنبه اعلام کرده اند، حمله تروریستی به یک کشتی هنگام عبور از کانال سوئز را ناکام گذاشتند. تروریست ها قصد داشتند عبور و مرور کشتی ها در کانال سوئز را با اختلال مواجه کنند.

از سوی دیگر شاخه "القاعده در بلاد شام" در بیانیه ای مشکوک، مصری ها را به حمل سلاح برای کشتن نیروهای ارتش دعوت کرده است. این درخواست تحریک آمیز درحالی ارائه شده است که نیروهای مصری شنبه شب سرکرده شبکه القاعده درمنطقه سیناء به نام "عادل الحبار" را که گفته می شود مغز متفکر کشتار نظامیان مصری در رفح است، بازداشت کردند.

کانال سوئز، دریای سرخ را به دریای مدیترانه متصل می کند و از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.به ویژه با توجه به شرایط ناآرام منطقه و فضاسازی های گسترده آمریکا و هم پیمانانش برای حمله نظامی به سوریه، این کانال اهمیت ویژه ای پیدا کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد