برنامه دبی برای گنجاندن اخوان در فهرست تروریسم

جمعه 15 شهريور 1392
14:39
برنامه دبی برای گنجاندن اخوان در فهرست تروریسم العالم - فرمانده پلیس دبی که همواره از زمان سرنگونی حسنی مبارک دیکتاتور مصر اظهارات مداخله جویانه و خصمانه ای را ضد اخوان المسلمین مطرح کرده است، خواستار گنجاندن نام این گروه در فهرست سازمان های تروریستی شد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، "ضاحی خلفان" در صفحه خود در تویتر، اخوان المسلمین را گروهی تروریستی توصیف کرد و گفت؛ دستگاه های امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس باید اسامی عناصر سازمان های وابسته به اخوان المسلمین در منطقه را در اختیار مقامات مصری قرار دهند تا از ورد آنها به مصر جلوگیری شود.

خلفان خاطرنشان کرد: مردم مصر اخوانی ها را کنار خواهند گذاشت.

فرمانده پلیس دبی که از زمان سرنگونی "حسنی مبارک" همواره در حال مطرح کردن اظهارات مداخله جویانه ای درباره مصر است، تأکید کرد: اخوان المسلمین مصر لکه ننگی بر پیشانی جامعه مصر است.

خلفان پیشتر نیز به اخوان المسلمین حمله و آن را به القاعده تشبیه کرده و گفته بود: اخوانی ها فقط خود را مسلمان می دانند و سایر جهانیان را کافر می پندارند.

خلفان در تصدی ریاست پلیس دبی چندان عملکرد مثبتی نداشته است به صورتیکه ترور "محمود المبحوح" از فرماندهان ارشد مقاومت فلسطین به دست جاسوسان رژیم صهیونیستی در دبی، از پرونده هایی است که هیچگاه حل نشد و عاملان آن توانستند به سادگی از مجازات و پیگرد قانونی بگریزند.

امارات پس از سقوط اخوان المسلمین در مصر از مخالفانش حمایت های مالی هنگفتی کرده و علنا از برکناری محمد مرسی به دست ارتش مصر حمایت کرده است.

 

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد