جهت بازگشت به روند سیاسی صورت می گیرد

اخوان المسلمین مصر در جستجوی میانجی

جمعه 22 شهريور 1392
17:33
اخوان المسلمین مصر در جستجوی میانجی العالم - منابع آگاه مصری از تلاش رهبران اخوان المسلمین برای یافتن راهی برای برون رفت از بحران و برقراری کانالی ارتباطی برای گفت وگو با سران جدید مصر به ویژه عبدالفتاح السیسی خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع خبری فاش کردند که گروه اخوان المسلمین تماس هایی با مارشال "حسین طنطاوی" وزیر دفاع سابق مصر برقرار کردند و میانجی گری او را خواستار شدند، اما طنطاوی، بدون هیچ توضیحی درخواست اخوان المسلمین را رد کرد.

به گفته این منابع، اخوان المسلمین درخواست میانجی گری را توسط واسطه ای مطرح کردند که روابط بسیار خوبی با فرمانده سابق ارتش مصر داشت و انتظار داشتند که میان آنها و عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع کنونی میانجی گری کند.

این منابع همچنین از شکست تلاش های اخوان المسلمین برای میانجی کردن "محمد سلیم العوا" و نیز دیپلمات های غربی برای مذاکره با نظامیان مصر خبر دادند.

ناظران بر این باورند با توجه به این که اخوان المسلمین، پیش از این همه میانجی گری ها و به ویژه تلاش های عبدالفتاح السیسی برای پذیرش مطالبات افکار عمومی را رد کرده بودند، اکنون در جایگاهی قرار گرفته اند که هیچ کس حاضر نیست میان آنها و نظامیان حاکم بر مصر، میانجی شود.

به گفته منابع آگاه مصری، رد هرگونه میانجی گری به نفع اخوان به این دلیل صورت می گیرد که این مساله اکنون جنبه سیاسی خود را از دست داده و جنبه ای مرتبط به امنیت ملی مصر پیدا کرده است، به ویژه آن که اخوان المسلمین پیش از متفرق شدن تحصن کنندگان در میدان رابعه العدویه در خشونت ها دست داشتند و روابطی مشکوک با گروه های مسلح در سینا برقرار کردند و حتی گمان می رود که اخوان المسلمین دستور تعرض به ارتش مصر را نیز صادر کرده باشد.

در این میان، منابع آگاه خبر دادند که گروه اخوان المسلمین با صدور دستوری خطاب به عناصر باقی مانده خود، از آنها خواسته که از گزینه رویارویی و شدت بخشیدن به تنش با دولت فعلی مصر دست بکشند و سعی کنند مخفی شده و از حضور در اماکن عمومی خودداری کنند تا خسارت های بیشتری به این گروه وارد نشود.

منابع آگاه تاکید کردند که گروه اخوان المسلمین به رهبران رده دوم این جنبش توصیه کرده اند که عوامل وابسته به این گروه را قانع کنند تا باقی مانده های این تشکیلات را حفظ کنند و تظاهرات را به شماری از جوانان دانشجو واگذار کنند و فقط به دنبال این هدف باشند که با برگزاری چنین تظاهراتی نظر رسانه های خارجی را جلب کرده و ابراز وجود کنند. 

26

0% ...

آخرین اخبار

تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد